«Συνάντηση με Χιμένεθ και πρόταση της Λας Πάλμας»

«Συνάντηση με Χιμένεθ και πρόταση της Λας Πάλμας»

«Συνάντηση με Χιμένεθ και πρόταση της Λας Πάλμας»

bet365

Οι Ισπανοί επιμένουν για τον Μανόλο Χιμένεθ και την Λας Πάλμας, αναφερόμενοι σε ραντεβού και πρόταση που του έγινε.

Ο Χιμένεθ έχει ακούσει την πρόταση της ΑΕΚ, η οποία περιμένει την απάντηση του, αλλά έχει ακούσει και αυτή της Λας Πάλμας, μετά τη συνάντηση που είχε την Κυριακή με τον πρόεδρο του κλαμπ, Μιγκέλ Ανχελ Ραμίρεζ. Αυτό υποστηρίζει σε σημερινό δημοσίευμα της η laprovincia.es, η οποία στέκεται φυσικά και στο γεγονός ότι ο Χιμένεθ έχει στα χέρια του και την πρόταση της Ενωσης για ανανέωση του συμβολαίου του.

Η πρόταση της ΑΕΚ, όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, είναι ανώτερη οικονομικά από αυτή της Λας Πάλμας αλλά ο Μανόλο, γράφει η ισπανική ιστοσελίδα, θα ήθελε να επιστρέψει στην Ισπανία. Πλην της Λας Πάλμας, ο προπονητής της Ενωσης φέρεται -πάντα με βάση το ίδιο δημοσίευμα- να έχει άλλες τρεις προτάσεις (χωρίς να αναφέρονται ονόματα) αλλά από αυτές η καλύτερη είναι αυτή της Λας Πάλμας.

Η ομάδα του Σέρχιο Αραούχο, συνεχίζουν οι Ισπανοί, έχει στη λίστα της και τους Πέπε Μελ και Χουάν Ραμόν Λόπες Μουνίθ αλλά ο πρώτος της στόχος είναι ο Χιμένεθ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα