Το κοινωνικό πρόσωπο της Λαμίας (pics)

Gazzetta team
Το κοινωνικό πρόσωπο της Λαμίας (pics)

bet365

Η ομάδα της Φθιώτιδας στέκεται στο πλευρό του ιδρύματος «Χαμόγελο του Παιδιού»
Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε πρόσφατα η Λαμία, καθώς βρέθηκε στο πλευρό του ιδρύματος «Χαμόγελο του Παιδιού».
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Την Πέμπτη 17 και την Παρασκευή 18 Μαΐου το ΔΑΚ Λαμίας, πλημμύρισε από εκατοντάδες παιδικά χαμόγελα, καθώς εκεί πραγματοποιήθηκε το 1ο Παμφθιωτικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου Δημοτικών Σχολείων και Ακαδημιών, που συνδιοργάνωσαν η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο Δήμος Λαμίας και η ΕΠΣ Φθιώτιδας, για την ενίσχυση των δράσεων του εθελοντικού οργανισμού «Το χαμόγελο του παιδιού».
Αρωγός της προσπάθειας αυτής η ΠΑΕ Λαμία και ο μεγαλομέτοχος, Πανουργιάς Παπαϊωάννου ο οποίος μάλιστα στο τέλος του τουρνουά παρέδωσε ένα πλήρως εξοπλισμένο αυτοκίνητο στους υπεύθυνους του οργανισμού.
Χωρίς προηγούμενο η εικόνα που αντίκριζε κανείς στο ΔΑΚ Λαμίας, όπου εκατοντάδες παιδιά αγωνίζονταν στο άθλημα που αγαπούν για καλό σκοπό. Από την άλλη, οι υπεύθυνοι του οργανισμού «Το χαμόγελο του Παιδιού», δεν είχαν λόγια να περιγράψουν αυτό που έζησαν στη Λαμία, τονίζοντας πως η διοργάνωση της Λαμίας θα αποτελέσει οδηγό για παρόμοιες διοργανώσεις σε άλλες πόλεις.
Ο ίδιος ο οργανισμός δια του πρόεδρου του, Κωνσταντίνου Γιαννόπουλου, θέλοντας να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν και πρόσφεραν στην εκδήλωση της Λαμίας, απένειμε τιμητικές πλακέτες προς όλους τους φορείς και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του και για το αυτοκίνητο-δώρο του μεγαλομετόχου του ΠΑΣ Λαμία, Πανουργιά Παπαϊωάννου, αλλά και την εν γένει προσφορά της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Περιφέρειας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα