Αρεσαν οι «μικροί» του Παναιτωλικού

Αρεσαν οι «μικροί» του Παναιτωλικού

bet365

Οι «πιτσιρικάδες» των «κυανοκίτρινων» επικράτησαν σήμερα της ΑΕ Καραϊσκάκης σε φιλικό παιχνίδι
Υποσχέσεις για το μέλλον άφησαν σήμερα οι πιτσιρικάδες του Παναιτωλικού. Τις τελευταίες ημέρες παίκτες από την Κ20 και την Κ17 των «κυανοκίτρινων» προπονούνταν με τον Τραϊανό Δέλλα και σε αυτό το πλαίσιο «κλείστηκε» το σημερινό φιλικό με την ΑΕΚ Καραϊσκάκης. Οπου οι «μικροί» κέρδισαν με 1-0 χάρις σε γκολ του Γεωργούση στο 27', ενώ ο Σταματόπουλος απέκρουσε προς το φινάλε πέναλτι του Ραγκέλοφ. Οι νεαροί ήταν αρκετά καλοί (έπαιξαν και οι Παρράς, Νταλακούρας, Βακράκος, Σταματόπουλος) και είναι... σίγουρο πως ο «Κολοσσός» θα «αναγκαστεί» να τους ξαναδεί σύντομα.
Ξεκίνησαν οι Θεοδωρόπουλος, Λιάβας, Παρράς, Μαλής, Γιαννιώτης Δ., Νταλακούρας, Τσιγγάρας, Κυζιρίδης, Γεωργούσης, Μπελεβώνης Στ., Βακράκος. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Σταματόπουλος, Μπακογιάννης, Πριόνας, Χριστογιάννης, Κωνσταντόπουλος, Σκιαδάς, Ευθυμίου, Σκόνδρας, Μπελεβώνης Χρ., Γκασούκας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα