Ανακοινώσεις από Α.Ε.Κ και Λας Πάλμας για Λιβάια

Gazzetta team
Ανακοινώσεις από Α.Ε.Κ και Λας Πάλμας για Λιβάια

bet365

Το ισπανικό club ανακοίνωσε επισήμως ότι η Ένωση έδωσε 2 εκατ. ευρώ και έκανε δικό της τον Κροάτη φορ για να ακολουθήσει και η ανακοίνωση των πρωταθλητών

Ήταν γνωστό και η ΑΕΚ είχε ενημερώσει σχετικά για το γεγονός ότι καταβλήθηκε η ρήτρα αγοράς του Μάρκο Λιβάια. Πλέον είναι και επίσημο αφού η Λας Πάλμας γνωστοποίησε το... μαντάτο με κάθε επισημότητα και με ανακοίνωση στην οποία μάλιστα αποκάλυπτε ότι το συνολικό ποσό του deal με την Ένωση φτάνει τα 2 εκατ. ευρώ.

Ακολούθησε η ανακοίνωση των πρωταθλητών Ελλάδας για τη συγκεκριμένη μεταγραφή και το γεγονός ότι ο 25χρονος Κροάτης φορ θα συνεχίσει στην Ένωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ολοκλήρωσε τη διαδικασία ενεργοποίησης του δικαιώματος αγοράς του Μάρκο Λιβάια από τη Λας Πάλμας, όπως είχε το περιθώριο να κάνει μέχρι τις 15/6/2018».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα