Ο Σρνα και τα «θέλω» του Λουτσέσκου

Ο Σρνα και τα «θέλω» του Λουτσέσκου

bet365

Ο Ντάριο Σρνα δεν είναι μεταγραφή άμεσης προτεραιότητας για τον ΠΑΟΚ, αλλά ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει τους λόγους του, που τον θέλει στα αποδυτήρια της Τούμπας.

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, μιλώντας αποκλειστικά στο gazzetta.gr, σκιαγράφησε το προφίλ του Ντάριο Σρνα, έχοντας νωρίτερα ενημερώσει σχετικά και το γιο του, Ραζβάν, για τον Κροάτη ποδοσφαιριστή, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ.

«Ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει πολλά από τον Σρνα μέσα από την εμπειρία και την κλάση που διαθέτει, ο Ραζβάν (σ.σ. Λουτσέσκου) θα τον αξιοποιήσει», είπε μεταξύ άλλων ο 72χρονος Ρουμάνος προπονητής και αυτό ακριβώς είναι που ώθησε τον σημερινό προπονητή του «Δικεφάλου» να μη θέσει κανένα βέτο και να αφήσει τη διοίκηση να προχωρήσει τις επαφές με τον Κροάτη αμυντικό, παρότι η απόκτηση του δεν είναι μέσα στις άμεσες προτεραιότητες της ομάδας στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, όπως ανέφερε από την πρώτη στιγμή το gazzetta.gr, είναι ενήμερος για το θέμα του Ντάριο Σρνα και συνυπογράφει τα όσα λέει κι ο πατέρας του για την αξία και την προσωπικότητά του. « Είναι ένας ποδοσφαιριστής με τεράστια ποιότητα και γεμάτες σεζόν. Ήταν πάντα παρών στη Σαχτάρ, στο ίδιο επίπεδο, ποτέ δεν έφυγε. Δεν δημιούργησε ποτέ πρόβλημα σε κανένα προπονητή», είπε στον Γιάννη Γεωργόπουλο και το gazzetta.gr, ο άνθρωπος που πήρε τον Κροάτη σε ηλικία 21 ετών και τον μετέτρεψε σ’ έναν από τους κορυφαίους μπακ στον κόσμο.

Ο Σρνα έχει αποδεχθεί το ρόλο που μπορεί να έχει στον ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου και σε καμία των περιπτώσεων η απόκτηση του δεν βάζει σε σκέψεις του ανθρώπους του «Δικεφάλου» αναφορικά με τον χρόνο συμμετοχής του Λέο Μάτος στο δεξιό άκρο της άμυνας.

ΠΑΟΚ και Σρνα συνεχίζουν τις επαφές και τις συζητήσεις, το θέμα της υπογραφής του συμβολαίου παραμένει σε εκκρεμότητα, αλλά το πιθανότερο είναι μέχρι την Παρασκευή (25/5) να έχουν παρθεί οι οριστικές αποφάσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα