Οι 4 λόγοι που μπορεί να προχωρήσει για να κλείσει η υπόθεση «Φέτφα»

Οι 4 λόγοι που μπορεί να προχωρήσει για να κλείσει η υπόθεση «Φέτφα»

Οι 4 λόγοι που μπορεί να προχωρήσει για να κλείσει η υπόθεση «Φέτφα»

Η πλευρά του Γιάννη Φετφατζίδη έχει διαρρεύσει μέρες τώρα στην Σαουηδική Αραβία την επιθυμία να γυρίσει στον Ολυμπιακό και συνολικά υπάρχουν 4 λόγοι που μπορεί να προχωρήσει η υπόθεση.

Από το περασμένο Σάββατο αλλά και νωρίτερα είχε διαρρεύσει πως ο Φετφατζίδης δεν θέλει να γυρίσει στην Αχλί και προτιμά την επάνοδό του στον Ολυμπιακό.

Αυτήν την στιγμή υπάρχουν 4 λόγοι που μπορεί να προχωρήσει και να κλείσει αυτή η υπόθεση. Πρώτον πως πρόκειται για έναν Έλληνα παίκτη και ο Ολυμπιακός θέλει να τονώσει το ελληνικό του στοιχείο. Δεύτερον ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει αναδειχθεί από τον Ολυμπιακό, έχει παίξει στην πρώτη ομάδα και ξέρει το τι σημαίνει να αγωνίζεσαι στον πειραϊκό σύλλογο και που εκτός των άλλων θέλει να γυρίσει πιάνοντας έτσι ξανά Λιμάνι.

Γκέτεμποργκ - Τζουργκάρντεν και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν σημειωθούν περισσότερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Τρίτον είναι ένας παίκτης με την ικανότητα να παίξει και εξτρέμ αλλά και ως δεκάρι και γενικότερα σε παραπάνω από έναν ρόλο στην επίθεση. Και τέταρτον το γεγονός πως είναι ακόμα 27 ετών και άρα σε καλή ηλικία. Βέβαια για να φτάσει στην τελική της ευθεία η υπόθεση θα πρέπει ο Φετφατζίδης να απαγκιστρωθεί από το συμβόλαιο της Αλ Αχλί αλλά και μετά να τα βρει και στο οικονομικό σκέλος αλλά και στο κομμάτι του νέου του συμβολαίου με τον Ολυμπιακό. Φυσικά ο Ολυμπιακός δεν θα του προσφέρει ένα συμβόλαιο σαν αυτό που είχε στην Αλ Αχλί αλλά σίγουρα μπορεί να του δώσει ένα deal με συμβόλαιο κοντά σε αυτό του Χριστοδουλόπουλου.

Best of internet