Όταν ο Σρνα αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ!

Όταν ο Σρνα αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ!

bet365

Ο Ντάριο Σρνα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και συζητάει με τον ΠΑΟΚ για να κλείσει την καριέρα του στην Τούμπα, με τον «Δικέφαλο» να έχει βρει στο δρόμο του τον Κροάτη αμυντικό.

Στις 20 Οκτωβρίου του 2005 ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε την Σαχτάρ για τη φάση των ομίλων του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, με τον Ντάριο Σρνα να είναι βασικός στην ενδεκάδα που παράταξε στο «Ολυμπίνσκι» του Ντόνετσκ εκείνο το βράδυ ο Μιρτσέα Λουτσέσκου.

Την ίδια χρονιά που ο ΠΑΟΚ είχε αντιμετωπίσει και την Ραπίντ Βουκουρεστίου, που είχε στον πάγκο της τον… Ραζβάν Λουτσέσκου!

Ο «Δικέφαλος», τότε, είχε γνωρίσει την ήττα με 1-0, μετά από ένα αμφισβητούμενο πέναλτι, που είδε και καταλόγισε ο Αγγλος ρέφερι, Αλαν Κέλι. Στο 68’ ο Ελάνο φάνηκε να βουτάει μέσα στην περιοχή από μαρκάρισμα του Χασιώτη, όμως ο Κέλι έδωσε πέναλτι, προς γενική έκπληξη, και ο Μπραντάο που ανέλαβε να το εκτελέσει ευστόχησε και έκανε το 1-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Στη σύνθεση του ΠΑΟΚ υπήρχαν τότε ο Θόδωρος Ζαγοράκης, αλλά και ο Παντελής Κωνσταντινίδης, ο σημερινός τιμ μάνατζερ του «Δικεφάλου», που ενδεχομένως ο Κροάτης ποδοσφαιριστής να ξανασυναντήσει στην Τούμπα .

ΣΑΧΤΑΡ: Σούντκοφ, Σρνα, Μπραντάο, Ρατς, Σειχάν, Λεβαντόφσκι, Τίμοστσουκ, Ελάνο, Μάρικα (58' Αγκαχόουα), Ματουζάλεμ, Ντουλιάι.

ΠΑΟΚ: Φερναντέζ, Ακιέλ (87' Χριοστοδουλόπουλος), Ζαγοράκης (85 Εγκωμίτης), Χασιώτης, Ουντέζε, Χαραλάμπους, Μίετσελ, Σαλπιγγίδης, Κωνσταντινίδης, Μπαλάφας (70' Σικαμπάλα), Ηλιάδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα