Το προβάδισμα της Σεβίλλης για Λέμα και η... μάχη του Ολυμπιακού

Το προβάδισμα της Σεβίλλης για Λέμα και η... μάχη του Ολυμπιακού

bet365

Η Σεβίλλη εξακολουθεί να εμφανίζεται ως φαβορί για τον Κριστιάν Λέμα όμως πηγές στην Αργεντινή διαρρέουν συνεχή προσπάθεια του Ολυμπιακού για τον παίκτη.

Είναι επιβεβαιωμένο και από πηγές κοντά στην πλευρά του παίκτη ότι ο Ολυμπιακός έχει ασχοληθεί και έχει κάνει κρούση για τον στόπερ Λέμα.

Ωστόσο η υπόθεση του στόπερ της Μπελγράνο είναι αρκετά δύσκολη και ενώ για άλλη μία μέρα η Σεβίλλη παρουσιάζεται ως το μεγάλο φαβορί για την απόκτησή του. Ο 27χρονος Κριστιάν Φράνκο Λέμα του οποίου το συμβόλαιο τελειώνει προέρχεται από μία καλή χρονιά στην Αργεντινή. Οι τελευταίες πηγές από την Αργεντινή πάντως εμμένουν στο ότι ο πειραϊκός σύλλογος συνεχίζει την... μάχη για την διεκδίκηση του εν λόγω σέντερ μπακ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα