Ούμπιδες: Η σημαία παρέμεινε στον ιστό της στον Ατρόμητο!

Ούμπιδες: Η σημαία παρέμεινε στον ιστό της στον Ατρόμητο!

Ούμπιδες: Η σημαία παρέμεινε στον ιστό της στον Ατρόμητο!

bet365

Ο Χαβιέ Ούμπιδες, θα μείνει για πάντα στο Περιστέρι όπου και θα ολοκληρώσει την καριέρα του, ανανεώνοντας για ακόμα ένα χρόνο το συμβόλαιό του με τον Ατρόμητο! Το gazzetta.gr καταγράφει τα κατορθώματά του και το τι κυνηγάει την επόμενη σεζόν...

Ίσως το πιο αγαπημένο παιδί των φίλων του Ατρόμητου είναι ο Χαβιέ Ούμπιδες! Ο Αργεντινός βρίσκεται στο Περιστέρι 5 χρόνια και θα φτάσει τις 6 χρονιές όταν και θα ολοκληρώσει όπως φαίνεται την καριέρα του το καλοκαίρι του 2019!

Όλα αυτά τα χρόνια, ο «Ούμπι», έχει πετύχει πολλά με το «αστέρι»! Αγωνίστηκε μαζί του στα προκριματικά του Europa League, έκανε τρομερές χρονιές στο πρωτάθλημα κι έχει παίξει όπου τον έχει χρειαστεί ο προπονητής του. Είναι ένα πραγματικό εργαλείο ακόμα και στα 36 του για κάθε προπονητή...

Την φετινή χρονιά, έγινε ο όγδοος Αργενινός σε συμμετοχές στην Α' Εθνική, φτάνοντας τις 203, 154 εξ αυτών με τους Περιστεριώτες! Κάτι φυσικά καθόλου εύκολο, με τον «Ούμπι» όμως να το αξίζει χωρίς τίποτα να του έχει χαριστεί.

Συνολικά μετρά 189 συμμετοχές με τον Ατρόμητο σε αυτά τα 5 καταπληκτικά για τον ίδιο χρόνια στην ομάδα. Μπορεί να μην έχει καταφέρει να κατακτήσει έναν τίτλο ή να μπει στους ομίλους του Europa League, αλλά θα έχει μια τελευταία ευκαιρία τη νέα σεζόν...

Είναι κάτι που το θέλει πολύ και δεν το κρύβει. Να γράψει ιστορία ως ο πρώτος αρχηγός της παρθενικής συμμετοχής του Ατρόμητου σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Αλλά δεν είναι ο μοναδικός στόχος που έχει στην τελευταία (σ.σ. όπως όλα δείχνουν) σεζόν της καριέρας του.

Ο «Ούμπι», κυνηγάει σε συμμετοχές στον Ατρόμητο δύο πρώην συμπαίκτες του καθώς βρίσκεται στην τρίτη θέση με 189 συμμετοχές, όπως προείπαμε. Ο Φυτανίδης είναι στη δεύτερη θέση με 208, ενώ στην πρώτη είναι ο Μπρίτο με 287. Ο Αργεντινός λογικά θα προλάβει να περάσει δεύτερος στη σχετική λίστα, αλλά είναι ακατόρθωτο να φτάσει και στην κορυφή αυτής... Επίσης, βρίσκεται στην πέμπτη θέση των σκόρερ στην ιστορία του Ατρόμητου με 24 γκολ, κυνηγώντας τον τέταρτο Νικολόπουλο που έχει 27 τέρματα, τον τρίτο Περόνε με 35 τέρματα και πάλι τον πρώτο Μπρίτο ο οποίος έφυγε πέρσι από την ομάδα, σταματώντας στα 39 γκολ!

Εκτός απ' όλα αυτά, πρέπει να θυμίσουμε πως ο 36χρονος μέσος, έφτασε το 2013 στο Περιστέρι ως δεκάρι κι έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνιστεί στο δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής. Με τα χρόνια οπισθοχώρησε και τώρα τον βλέπουμε να βοηθά και ως αμυντικό χαφ με την ίδια ευκολία, δείχνοντας πως είναι ένας πραγματικός στρατιώτης για την ομάδα του.

Δεδομένα στον Ατρόμητο, η ανανέωση του Ούμπιδες ήταν το πιο εύκολο που είχαν να κάνουν το φετινό καλοκαίρι. Ο Αργεντινός είχε ξεκαθαρίσει πως θέλει να μείνει στο Περιστέρι και θέλει να το κάνει κι αφού κρεμάσει τα παπούτσια του και το γεγονός αυτό έκανε την όλη υπόθεση ακόμα πιο εύκολη για την ομάδα...

Ο επόμενος στόχος λοιπόν, πιθανότατα την επόμενη σεζόν, θα είναι ένας. Να βοηθήσει τον Ατρόμητο από ένα νέο πόστο, όπως κάνει ήδη ο Νίκος Λαζαρίδης!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα