Στην τελική ευθεία του Ουζουνίδη

Στην τελική ευθεία του Ουζουνίδη

Στην τελική ευθεία του Ουζουνίδη

bet365

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι βοηθοί του πήγαν σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το θέμα των οφειλών. Κοντά σε λύση με τον Έλληνα τεχνικό, «οκ» οι Κόλα και Γιάγκου.

Οι δρόμοι του Παναθηναϊκού και του Μαρίνου Ουζουνίδη χώρισαν, ωστόσο, ο Έλληνας τεχνικός εδώ και καιρό δούλευε χωρίς να πληρώνεται και πλέον πρέπει να βρεθεί λύση, ώστε να πάρει τα οφειλόμενα από την «πράσινη» ΠΑΕ. Ο έμπειρος προπονητής πήγε στα γραφεία του «τριφυλλιού» και την Τετάρτη μαζί με τους βοηθούς του. Οριστική λύση δεν βρέθηκε αλλά φαίνεται πως οι δύο πλευρές είναι κοντά και συμφώνησαν να τα ξαναπούν σύντομα για να κλείσει το θέμα. Από κει και πέρα, τόσο με τον Χριστόφορο Κόλα όσο και με τον Νίκο Γιάγκου υπήρξε συμφωνία για τον τρόπο αποπληρωμής τους από τους «πράσινους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα