Η δικαίωση του Πανιωνίου

Η δικαίωση του Πανιωνίου

bet365

Η απόφαση της ΕΕΠ της ΕΠΟ για την εισήγηση της Σούπερ Λίγκας για τις ποινές περί μη αδειοδότησης της ομάδας, φέρνει χαμόγελα και δικαίωση στους «κυανέρθρους».
Η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ να συζητήσει (και να περάσει) την εισήγηση της Σούπερ Λίγκας για τις προβλεπόμενες ποινές σε περίπτωση μη εξασφάλισης άδειας, δικαιώνει τον Πανιώνιο μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας την Τρίτη και με την ανακοίνωση ότι ο «Ιστορικός» δεν θα πάρει άδεια σε πρωτοβάθμιο επίπεδο.
Μετά την εισήγηση της Σούπερ Λίγκας η ποινή που αφορά -6 βαθμούς και περιορισμό στις μεταγραφές θα αφορά τις ομάδες που δεν θα αδειοδοτηθούν λόγω οφειλών σε τρίτους ή στο Δημόσιο (ΙΚΑ-Εφορία).
Αντίθετα, όσες ομάδες δεν πάρουν άδεια για μη εγγυημένα μελλοντικά έσοδα η ποινή θα είναι διαφορετική και θα αφορά πρόστιμο που θα φτάνει τις 20.000 ευρώ. Σε αυτή την ποινή εμπίπτει ο Πανιώνιος, κάτι που σημαίνει πως δεν υπάρχει κίνδυνος ποινής αντίστοιχης του Παναθηναϊκού.

Το άνοιγμα των «κυανέρυθρων» φτάνει σε ένα ποσό που κυμαίνεται μεταξύ 500.000-600.000 ευρώ και όπως αναφέρουν οι ίδιοι οι διοικούντες της ομάδας θα καλυφθεί το αμέσως επόμενο διάστημα. Άλλωστε, από την πρώτη στιγμή που το νυν διοικητικό σχήμα μπήκε μπροστά το καλοκαίρι του 2014 έχει αποδείξει ότι πρωταρχικός στόχος είναι η οικονομική εξυγίανση της ομάδας και πως όλες οι κινήσεις και πράξεις τους έχουν ως σκοπό να βγάλουν τον σύλλογο από τον σκόπελο αυτό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα