Πήρε αναβολή για Εσιέν ο Παναθηναϊκός

Πήρε αναβολή για Εσιέν ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Πήρε αναβολή για Εσιέν ο Παναθηναϊκός

bet365

Παράταση μέχρι τις 7 Ιουνίου πήρε η προσφυγή του Μάικλ Εσιέν κατά του Παναθηναϊκού, με τους «πράσινους» να πληρώνουν ένα μικρό μέρος στον ποδοσφαιριστή την Τετάρτη.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Αναβολή πήρε η εκδίκαση της προσφυγής του Μάικλ Εσιέν κατά του Παναθηναϊκού, η οποία θα εκδικαστεί στις 7 Ιουνίου στις 3 το μεσημέρι. Οι «πράσινοι» οφείλουν στον Γκανέζο τις δόσεις Απριλίου και Μαΐου και για τον λόγο αυτό πλήρωσε ένα μικρο μέρος το πρωί του Σαββάτου.

Έτσι, μέχρι και τις 7 Ιουνίου το «τριφύλλι» θα έχει καταφέρει να βρει τα λεφτά που απαιτούνται, με τον Εσιέν να μη ζητά την πλήρη αποπληρωμή του αλλά όσα λεφτά έχουν καθυστερήσει να του δοθούν. Άλλωστε, ο διακανονισμός με τον Εσιέν ολοκληρώνεται τον Ιούνιο με τον Παναθηναϊκό να έχει να του καταβάλλει ακόμα δύο δόσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα