Η Ανόρθωση κοιτάζει για Γλύκο!

Η Ανόρθωση κοιτάζει για Γλύκο!

bet365

Το όνομα του Παναγιώτη Γλύκου έχει πέσει στο τραπέζι από πλευράς Ανόρθωσης, η οποία όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Κύπρο, «δίνει τα ρέστα της» για τον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ.

Χάκεν – ΑΪΚ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η κυπριακή ομάδα κοιτάζει στην ελληνική αγορά αναζητώντας τον αντικαταστάτη του Αριέλ Αρούς, με την περίπτωση του Παναγιώτη Γλύκου να είναι αυτή που βρίσκεται πολύ ψηλά στις μεταγραφικές επιλογές της.

Ο Ελληνας τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ έχει συμβόλαιο ενός ακόμη χρόνου και όπως αναφέρεται σε κυπριακά δημοσιεύματα «η διοίκηση της «Κυρίας» χτύπησε την πόρτα του».

Η περίπτωση του, όπως γράφει η ιστοσελίδα «Goal.com.cy», «δεν είναι εύκολη γι’ αυτό και στην Ανόρθωση έχουν στα υπόψη άλλα δύο ονόματα τερματοφυλάκων και ευελπιστούν ότι τις επόμενες μέρες θα προκύψει θετική απάντηση και θα κλείσει το κεφάλαιο τερματοφύλακας, που τέθηκε ως προτεραιότητα στον προγραμματισμό.

Παράλληλα, στην ομάδα της Αμμοχώστου θα κινηθούν και για άλλον έναν τερματοφύλακα, που θα είναι ο αναπληρωματικός, και το πιο πιθανό θα γίνει κίνηση με επιλογή κάτω των 22 ετών».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα