Στην εθνική Σλοβενίας ο Κότνικ

Στην εθνική Σλοβενίας ο Κότνικ

bet365

Οι καλές εμφανίσεις του Μάτιτς Κότνικ στον Πανιώνιο δεν πέρασαν απαρατήρητες με τον τερματοφύλακα των «κυανέρυθρων» να καλείται στην εθνική Σλοβενίας για το φιλικό με το Μαυρβούνιο στις 2 Ιουνίου.

Η εθνική Σλοβενίας έχει φιλικό παιχνίδι με το Μαυροβούνιο στις 2 Ιουνίου και στις κλήσεις βρίσκεται και ο Μάτιτς Κότνικ. Ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου πραγματοποίησε μια τρομερή χρονιά με τους Νεοσμυρνιώτες, εμφανίσεις που δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον Τόμας Κάβτσιτς ο οποίος τον κάλεσε στην αποστολή της Σλοβενίας.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κότνικ καλείται στην εθνική ομάδα της χώρας του, αλλά με τους Όμπλακ και Χαντάνοβιτς μπροστά του δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί, κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει τώρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα