Θεοδωρίδης: «Δεν έχω ξαναδεί χειρότερο Ολυμπιακό από τον φετινό»

Θεοδωρίδης: «Δεν έχω ξαναδεί χειρότερο Ολυμπιακό από τον φετινό»

Gazzetta team
Θεοδωρίδης: «Δεν έχω ξαναδεί χειρότερο Ολυμπιακό από τον φετινό»

bet365

Αφού αρχικά αποθέωσε τους Μολέδο, Κουρμπέλη και Χριστοδουλόπουλο, στην συνέχεια ο Σάββας Θεοδωρίδης τόνισε πως δεν έχει ξαναδεί χειρότερο Ολυμπιακό από τον φετινό.

Καθημερινά priceboosts* & μεγάλες εκπλήξεις* στον τελικό του Champions League! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Σάββας Θεοδωρίδης είχε συζήτηση με φίλους του Ολυμπιακού στο κέντρο της Αθήνας με το «Φως» να παρουσιάζει τα όσα τόνισε. Αρχικά ο εκ των αντιπροέδρων των Πειραιωτών αναφέρθηκε στους Μολέδο, Μπεργκ και Κουρμπέλη λέγοντας: «Εγώ πάντα ήθελα θηρία, δυνατά παιδιά, να ρίχνουν ξύλο, να μην πηδάνε πάνω από την μπάλα όπως φέτος. Δεν έχω ξαναδεί χειρότερο Ολυμπιακό από τον φετινό. Τα τελευταία χρόνια τρεις παίκτες μόνο μου αρέσανε από τον Παναθηναϊκό και τους ήθελα στην ομάδα μας. Ο ένας ήταν ο Μπεργκ. Πάει αυτός. Ο άλλος ήταν ο Μολέδο. Αυτόν αν τον φέρουμε από την Βραζιλία τώρα θα είναι μεγάλη επιτυχία.

Και ο Κουρμπέλη μού αρέσει γιατί μου θυμίζει τον Στολτίδη που ήταν αδυναμία μου... Παίχτες που έχουν κάνει τη διαφορά στον Παναθηναϊκό, πετυχαίνουν στον Ολυμπιακό, όπως είχα αγαπήσει τον Νικοπολίδη και τον Κωνσταντίνου. Και σπουδαίο δεξί μπακ μπορεί να γίνει αυτός ο Μασούρας της Λάρισας».

Για τον Λάζαρο, και την απόκτησή του από τον Ολυμπιακό: «Ο Λάζαρος είναι το παιχτρόνι. Θα κάνει τη διαφορά φέτος. Και εκτιμάω ότι όπου πήγε έδινε και την ψυχή του».

Για τον Λεμονή και τους αντιπάλους του Ολυμπιακού: «Ο Κοβάσεβιτς είναι ο υπεύθυνος για ό,τι έγινε με τον Λεμονή και για τον ερχομό του άλλου. Εγώ τον ήθελα τον Τάκη στην ομάδα. Αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που χάσαμε το πρωτάθλημα. Δικαιώθηκα που έλεγα ότι άλλος βάζει τα λεφτά (Σαββίδης) και άλλος θα τους πάρει το πρωτάθλημα (Μελισσανίδης)...»

Για τον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Ο Μαρινάκης έχει υποστεί τα πάνδεινα για τον Ολυμπιακό, αλλά δεν μασάει, είναι παλικάρι. Θα είμαι δίπλα του όσο ζω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα