Συναντήθηκαν Γιαννακόπουλος-Τσίπρας

Συναντήθηκαν Γιαννακόπουλος-Τσίπρας

Gazzetta team
Συναντήθηκαν Γιαννακόπουλος-Τσίπρας

bet365

Η αναμενόμενη συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα έγινε την Τρίτη το βράδυ, με το κλίμα να είναι καλό, χωρίς ωστόσο να βγαίνουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης η συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Μια συνάντηση που έχει να κάνει με τα σχέδια του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ για το Athens Alive, ένα σημαντικό πρότζεκτ που δεν έχει να κάνει μόνο με τον Παναθηναϊκό, αλλά την συνολική αλλαγή της περιοχής με σημαντικές επενδύσεις.

Λεπτομέρειες για την συνάντηση αυτή δεν δόθηκαν, κάτι που θα γίνει την Τετάρτη, ωστόσο αυτό που προκύπτει είναι το καλό κλίμα που υπήρξε ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα