Κατσαρής: «Εχω τον ΠΑΟΚ πάνω από όλα»! (pics)

Κατσαρής: «Εχω τον ΠΑΟΚ πάνω από όλα»! (pics)

Κατσαρής: «Εχω τον ΠΑΟΚ πάνω από όλα»! (pics)

bet365

Tο βράδυ της Τρίτης (22/5) πραγματοποιήθηκε η ετήσια γενική συνέλευση του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, με τον ακούραστο πρόεδρο του Συλλόγου, Θανάση Κατσαρή να μην κρύβει την συγκίνησή του.

Την Τετάρτη (23/5) είναι προγραμματισμένες οι εκλογές του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, με μοναδικό υποψήφιο τον Θανάση Κατσαρή, ο οποίος από το 1999 μέχρι και σήμερα συνεχίζει ακούραστα να προσφέρει στην ομάδα του «Δικεφάλου» κρατώντας την όρθια και απολύτως νοικοκυρεμένη όλα αυτά τα 19 χρόνια!

Όμως, όπως εξήγησε από το βήμα της Συνέλευσης, κάποια στιγμή έρχεται το τέλος και μετά την τριετία που θα ολοκληρωθεί το 2021 θα πρέπει να βρεθεί η διάδοχη κατάσταση στον Σύλλογο.

«Οι αντοχές όσες και αν είναι, φτάνουν στο τέλος. Όλοι μαζί πρέπει να βρούμε ανθρώπους και την επόμενη τριετία να αναλάβουν. Θέλω να ευχαριστήσω όλους για όσα είπανε, αλλά εγώ τα έκανα για τον ΠΑΟΚ και όχι για τα ευχαριστώ», υποστήριξε ο πρόεδρος του «Δικεφάλου».

Η συγκίνηση του Θανάση Κατσαρή ήταν δεδομένη κάνοντας ένα μίνι απολογισμό της παρουσίας του στον προεδρικό θώκο του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ. Ενός συλλόγου που επί των ημερών του έφτασε να έχει 300-400 προπονητές, εκατοντάδες αθλητές και να πρωταγωνιστεί στα περισσότερα ομαδικά αθλήματα.

«Εγώ έκανα το αυτονόητο, όπως θα το έκανε ο καθένας. Πάντα, πάνω από όλα είχα το συμφέρον του ΠΑΟΚ. Ανεξάρτητα από τι γνωρίζεται, ήρθα σε πολλές κόντρες με πολλούς. Τα γήπεδα θέλανε, τον Ερασιτέχνη θέλανε, είμαι χαμηλών τόνων αλλά με υψηλές αντιστάσεις. Για τον λόγο αυτό, όλα αυτά τα ξεπέρασα. Με την συμβολή των διοικήσεων και πολλών ΠΑΟΚτσήδων, κρατήσαμε το σωματείο υγείες με όλα τα περιουσιακά στοιχεία ανέγγιχτα . Εκείνο που με προβληματίζει, είναι ότι πρέπει να βρεθεί ο αντικαταστάτης. Είναι πάρα πολλά τα χρόνια, θέλει πάρα πολύ δουλειά ο ΠΑΟΚ», πρόσθεσε.

Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης υπήρξαν δυο πρόσθετα θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης. Το ένα από αυτά αφορούσε την δημιουργία τριών νέων τμημάτων, τα οποία εγκρίθηκαν ομόφωνα από τα μέλη του συλλόγου. Πρόκειται για τμήματα τζούντο, Σάμπο και Κουράς Γυναικείο Πάλης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα