Η περίπτωση του Πεντρόσα, ο διπλός του ρόλος και τα δεδομένα...

Η περίπτωση του Πεντρόσα, ο διπλός του ρόλος και τα δεδομένα...

Η περίπτωση του Πεντρόσα, ο διπλός του ρόλος και τα δεδομένα...

bet365

Στην Πορτογαλία υπάρχει η εκτίμηση πως ο Ολυμπιακός έχει καλές πιθανότητες να κλείσει τον Αντρέ Πεντρόσα αυτό το διάστημα. Γιατί ο εν λόγω παίκτης αρέσει στον Μαρτίνς και το... status του...
Οι Πορτογάλοι από τότε είχαν ασχοληθεί με το θέμα και τις πιθανότητες να πιάσει Λιμάνι. Ο Πεντρόσα που έχει συμβόλαιο έως το 2020 με την ομάδα της Βιτόρια Σετουμπάλ όπως ήταν εδώ και καιρό ξεκάθαρο δεν θα συνέχιζε εκεί. Το κόστος μίας μεταγραφής του ή ακόμα και του δανεισμού του δεν είναι μεγάλο. Αρέσει στον Μαρτίνς διότι είναι 21 ετών, ιδιαίτερα ψηλός και παίζει στόπερ καθώς και αμυντικός και κεντρικός χαφ. Με άλλα λόγια μπορεί να έχει διπλό ρόλο και διπλή χρησιμότητα στο ρόστερ. Ένα άλλο θετικό στοιχείο είναι πως έχει αναδειχθεί και προέρχεται από τις Ακαδημίες της Σπόρτινγκ.
Οι πληροφορίες και οι εκτιμήσεις που υπάρχουν από την Ιβηρική είναι πως μαζί με τον Κλέμπερ είναι οι πλέον προσιτές περιπτώσεις από αυτές που... κυνηγάει ο πειραϊκός σύλλογος από εκεί. Και ότι ο Πεντρόσα είναι μία υπόθεση που μπορεί να κλείσει στην παρούσα φάση ο Ολυμπιακός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα