Europa League και με την... βούλα ο Ατρόμητος!

Europa League και με την... βούλα ο Ατρόμητος!

Gazzetta team
Europa League και με την... βούλα ο Ατρόμητος!

bet365

Το «ok» από την Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ πήρε όπως αναμενόταν και ο Ατρόμητος ο οποίος κι επίσημα πλέον επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

Χωρίς κανένα πρόβλημα ολοκληρώθηκε η διαδικασία αδειοδότησης και για τον Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες, πήραν άδεια συμμετοχής σε Ελλάδα κι Ευρώπη και κάπως έτσι επιστρέφουν κι επίσημα στο Europa League.

Για την εξέλιξη αυτή, η ΠΑΕ εξέδωσε κι ανακοίνωση...

Αναλυτικά:

«Δεκτός από το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έγινε ο φάκελος της ΠΑΕ Ατρόμητος παρουσία της διευθύνουσας συμβούλου της ομάδας, Κάτιας Κοξένογλου.

Η Επιτροπή εξέτασε τους φακέλους των ΠΑΕ με ιδιαίτερη προσοχή και χορήγησε στον Ατρόμητο την άδεια συμμετοχής στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA και στην διοργάνωση της Superleague 2018-19».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα