Συνεδριάζει την Τετάρτη η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου

Συνεδριάζει την Τετάρτη η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου

bet365

Στην ημερήσια διάταξη της Επιτροπής περιλαμβάνονται θέματα που αφορούν σε προτάσεις της Ε.Π.Ο., της Super League και της Football League για τροποποίηση κανονισμών ενόψει της νέας χρονιάς.
Συνεδριάζει αύριο Τετάρτη 23 Μαΐου 2018 η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου. Στην ημερήσια διάταξη της Επιτροπής περιλαμβάνονται θέματα που αφορούν σε προτάσεις της Ε.Π.Ο., της Super League και της Football League για τροποποίηση κανονισμών της Ε.Π.Ο. ( Κ.Α.Π., Κ.Ι.Μ.Π., Πειθαρχικός Κώδικας, Κώδικας Δεοντολογίας, Δικονομικός Κανονισμός), καθώς προτάσεις της Football League για τον κανονισμό επιτήρησης 2018-9. Θα συζητηθούν επίσης οι εισηγήσεις αναφορικά με τις ποινές σε περίπτωση μη αδειοδότησης που θα ισχύσουν για την περίοδο 2018-9 για τη Super League και τη Football League, προκειμένου στη συνέχεια να εγκριθούν από την Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο.. Την συνεδρίαση θα παρακολουθήσουν και εκπρόσωποι της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα