Ακόμα και για Πέμπτη η προκήρυξη για το VAR

Ακόμα και για Πέμπτη η προκήρυξη για το VAR

Ακόμα και για Πέμπτη η προκήρυξη για το VAR

Την Τετάρτη ολοκληρώνονται οι διαβουλεύσεις και ακόμα και την Πέμπτη είναι πολύ πιθανό να προκύψει η προκήρυξη του διαγωνισμού για την εταιρεία που αναλάβει το VAR, που θα τεθεί σε εφαρμογή τη νέα περίοδο.

Από χθες έχετε διαβάσει τα σχετικά δεδομένα για τον διαγωνισμό του VAR. Την Τετάρτη πρόκειται να τελειώσουν οι απαιτούμενες επαφές και διαβουλεύσεις και ακόμα και την Πέμπτη μπορεί να προκηρυχθεί ο σχετικός διαγωνισμός, όπου αναμένεται αρκετά μεγάλη συμμετοχή.

Όπως είναι ήδη γνωστό θα είναι ένα πρότζεκτ στο οποίο η εταιρεία που θα το αναλάβει θα καλύψει όλο το πλάνο για το VAR για τα επόμενα 5 χρόνια με ένα κόστος της τάξεως των 10.500.000 ευρώ. Ουσιαστικά δεν πρόκειται για αγορά του εξοπλισμού αλλά αγορά των υπηρεσιών της εταιρείας που θα το... τρέξει για τα επόμενα χρόνια. Μετά από 1,5 μήνα από την προκήρυξη η εταιρεία που θα πάρει το έργο θα βάλει σε πράξη το πλάνο υλοποίησης του VAR. Οι εκτιμήσεις και οι πληροφορίες αναφέρουν πως η συμμετοχή στον διαγωνισμό θα είναι από αρκετές εταιρείες.

Best of internet