Οι επαφές του Ολυμπιακού με Μολέδο και η διαρροή της Ιντερνασιονάλ

Οι επαφές του Ολυμπιακού με Μολέδο και η διαρροή της Ιντερνασιονάλ

Οι επαφές του Ολυμπιακού με Μολέδο και η διαρροή της Ιντερνασιονάλ

bet365

Πληροφορίες και ρεπορτάζ από τη Βραζιλία επιβεβαιώνουν τις επαφές του Ολυμπιακού με τον Μολέδο το τελευταίο διάστημα κάνοντας λόγο για παιχνίδι τακτικής της Ιντερνασιονάλ που δεν επιβεβαιώνει επίσημη κρούση.
Συνεχίζεται όπως φαίνεται η προσπάθεια και η επιμονή του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Μολέδο. Ρεπορτάζ και πηγές στη Βραζιλία επιβεβαιώνουν τη νέα σειρά επαφών των Πειραιωτών με τον Μολέδο και την θετική διάθεση του Βραζιλιάνου για επιστροφή στην Ελλάδα πλην όμως η Ιντερνασιονάλ τα... μπερδεύει. Μάλιστα σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους δημοσιογράφους δεν επιβεβαιώνει σε καμία των περιπτώσεων την ύπαρξη επίσημης κρούσης του Ολυμπιακού για τον έμπειρο στόπερ. Στην Ιντερνασιονάλ πάντως γενικά έδειχναν ενήμεροι για το θέμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα