«Ο Λέμα προτιμάει την Ισπανία από Ελλάδα και Πορτογαλία»

«Ο Λέμα προτιμάει την Ισπανία από Ελλάδα και Πορτογαλία»

«Ο Λέμα προτιμάει την Ισπανία από Ελλάδα και Πορτογαλία»

bet365

Ο στόπερ Κριστιάν Λέμα εκτός από Σεβίλλη και Ολυμπιακό φαίνεται πως είναι περιζήτητος και στην Πορτογαλία αλλά και σε άλλες ισπανικές ομάδες. Ο Αργεντίνος φαίνεται να προτιμάει Ισπανία όμως...

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Χάκεν - AIK Στοκχόλμης, αν o Ελιουνούσι σκοράρει το 1ο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Αργεντίνος στόπερ απασχολεί σύμφωνα με διεθνή media και την Πόρτο αλλά και την Μπενφίκα. Μάλιστα, δημοσιεύματα από την Ανδαλουσία αναφέρουν πως εκτός από τη Σεβίλλη και η Βιγιαρεάλ και άλλες ισπανικές ομάδες έχουν στην λίστα τους τον παίκτη, ο οποίος μένει ελεύθερος και έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη.

Για τον Κριστιάν Λέμα ως γνωστόν είχε γραφτεί αρχικά στην Αργεντινή πως είναι κοντά στο να κλείσει στον Ολυμπιακό. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πάντως ότι ο Λέμα προτιμάει την Ισπανία σε σχέση με Ελλάδα και Πορτογαλία... Για τον Λέμα πάντως υπάρχουν - όπως διαρρέεται - και καλές προτάσεις από Μεξικό και Σαουδική Αραβία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα