Τι ισχύει για Κίτσιου και ΠΑΟΚ

Τι ισχύει για Κίτσιου και ΠΑΟΚ

Τι ισχύει για Κίτσιου και ΠΑΟΚ

bet365

Ο Ελληνας αμυντικός, που αγωνίστηκε ως δανεικός στην Σιντ Τρούιντεντ, επιστρέφει στον ΠΑΟΚ και θα επιδιώξει στην προετοιμασία να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ.

Ο δανεισμός του Στέλιου Κίτσιου, όπως και του Χάρη Χαρίση, στη βελγική Σιντ Τρούιντεντ ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες, με τους δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές να έχουν επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Μετά από μια «γεμάτη» σεζόν στο Βέλγιο, όπου μέτρησε 35 συμμετοχές σ’ όλες τις διοργανώσεις, η περίπτωση του Κίτσιου απασχόλησε έντονα τους ανθρώπους της Σιντ Τρούιντεντ, ωστόσο το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ που υπάρχει ως ρήτρα στο συμβόλαιο του, δεν μπορεί να καλυφθεί από τους Βέλγους.

Ο Ελληνας αμυντικός θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, θα ξεκινήσει προπονήσεις και θα επιδιώξει να πείσει στο διάστημα της καλοκαιρινής προετοιμασίας να πείσει τον Λουτσέσκου για την παραμονή του στο ρόστερ της ομάδας, ως μια ενναλακτική λύση πίσω από τον Λέο Μάτος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα