Πήρε άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα η ΑΕΛ

Πήρε άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα η ΑΕΛ

Gazzetta team
Πήρε άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα η ΑΕΛ

bet365

Η ΠΑΕ ΑΕΛ, ανακοίνωσε πως η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ της χορήγησε άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κατόπιν της εισηγήσεως του Διευθυντού της Επιτροπής Αδειοδοτήσεως της ΕΠΟ κ. Γεωργίου Δημητρίου το Πρωτοβάθμιο Οργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ υπό την προεδρία του Αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου κ. Δημητρίου Καραμέτου ομόφωνα χορήγησε στην ΠΑΕ ΑΕΛ άδεια συμμετοχής τόσο για συμμετοχή σε αγώνες της Superleague, αλλά και σε αγώνες της UEFA για την αγωνιστική περίοδο 2018-19.

Η ιδιοκτησία και η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για αυτήν την εξέλιξη, αφού σε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον με τεράστια λειτουργικά έξοδα (AEL FC ARENA) επιτυγχάνουμε κάθε χρόνο αυτόν τον στόχο, όταν ιστορικές ΠΑΕ δεν κατορθώνουν να εξασφαλίσουν άδεια συμμετοχής ούτε σε αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος της Superleague.

Η ιδιοκτησία και η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να συγχαρεί τον Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Σωτήρη Μάρκου και τον Οικονομικό Διευθυντή και Υπεύθυνο Αδειοδότησης κ. Τάσο Χριστακόπουλο για την εξαιρετική τους εργασία και το λαμπρό αποτέλεσμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα