Πρώτα η συζήτηση, μετά η συμφωνία με Δώνη στον Παναθηναϊκό

Πρώτα η συζήτηση, μετά η συμφωνία με Δώνη στον Παναθηναϊκό

Πρώτα η συζήτηση, μετά η συμφωνία με Δώνη στον Παναθηναϊκό

bet365

Προς το τέλος της εβδομάδας η καθοριστική συνάντηση του Νίκου Νταμπίζα με τον Γιώργο Δώνη για να αναλάβει το «τρένο» τον πάγκο του Παναθηναϊκού.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ο Γιώργος Δώνης είναι ο πρώτος στόχος του Νίκου Νταμπίζα για τον πάγκο του Παναθηναϊκού, ωστόσο, αυτή την στιγμή ούτε δεδομένη συμφωνία υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές, ούτε το «τρένο» είναι μια ανάσα από το αναλάβει τις τύχες του «τριφυλλιού». Ο έμπειρος τεχνικός ξέρει για το ενδιαφέρον των «πρασίνων», θα ήθελε να αναλάβει την ομάδα στην οποία έκανε τις πιο σπουδαίες σεζόν στην ποδοσφαιρική του καριέρα αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τις ειδικές συνθήκες που επικρατούν στον σύλλογο αυτή την περίοδο. Συνθήκες που δεν θα επιτρέψουν στην ομάδα να είναι ανταγωνιστική με βάση το όνομα και την ιστορία της.

Για αυτό και η συζήτηση του Νταμπίζα με τον Δώνη θα είναι καθοριστικής σημασίας για το αν θα γίνει ο... γάμος και όχι τυπική υπόθεση. Οι δύο άνδρες θα κάτσουν στο ίδιο τραπέζι πιθανότατα στο τέλος της εβδομάδας και θα βάλουν επί τάπητος όλες τις λεπτομέρειες της πιθανής συνεργασίας.

Εκτός από τις εγγυήσεις που θα ζητήσει ο Δώνης για την ομαλή λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος(είναι νωπό το... άδειασμα του Αλαφούζου στον Ουζουνίδη και η εικόνα αποσύνθεσης στην ΠΑΕ) σημαντικό ρόλο θα παίξει και το ποσό που θα μπορεί να προσφέρει ο Παναθηναϊκός στον Έλληνα κόουτς και τους συνεργάτες του. Εξάλλου, ο Δώνης είναι ένας από τους καλύτερα αμειβόμενους γηγενείς προπονητές και θα πρέπει να ρίξει το κασέ του για να αναλάβει τον Παναθηναϊκό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα