Λόγω ιατρικών κόπηκε ο Στεργιάκης

Λόγω ιατρικών κόπηκε ο Στεργιάκης

Gazzetta team
Λόγω ιατρικών κόπηκε ο Στεργιάκης

bet365

O Αντώνης Στεργιάκης κόπηκε από τον Ολυμπιακό, σύμφωνα τις τελευταίες πληροφορίες που υπάρχουν, λόγω ιατρικών και όχι κάποιου άλλου θέματος.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Η αλήθεια είναι ότι έχει γίνει πολύς ντόρος για τον Αντώνη Στεργιάκη και τον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» κινήθηκαν άμεσα και πήγαν να κλείσουν το νεαρό τερματοφύλακα της Σλάβιας Σόφιας, αλλά τελικά το deal δεν προχώρησε.

Αρχικά, κυκλοφόρησε πως ο 19χρονος δεν ήθελε να είναι Νο2 ενώ στη συνέχεια ο πρόεδρος της ομάδας Βέντσεσλαβ Στεφάνοβ είπε ότι «ο Ολυμπιακός δεν είχε λεφτά για να κάνει την μεταγραφή».

Ωστόσο, αυτό που πηγάζει από τελευταία ενημέρωση είναι ότι η μεταγραφή χάλασε λόγω ιατρικών και λοιπών τεστ ετοιμότητας, κάτι που έχει διαρρεύσει και στη Βουλγαρία. Το παιδί δεν είχε κάποιο τραυματισμό ή συγκεκριμένο πρόβλημα σε κάποιο οστό, απλά λόγω αθλητικών προσόντων και σωματοδομής υπήρχε ερωτηματικό ως προς την εξέλιξή του. Ετσι, προτιμήθηκε να μην γίνει η εν λόγω επένδυση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα