Κούγιας: «Τα πάντα για την ΑΕΛ και το υπέροχο ταξίδι της»

Κούγιας: «Τα πάντα για την ΑΕΛ και το υπέροχο ταξίδι της»

Gazzetta team
Κούγιας: «Τα πάντα για την ΑΕΛ και το υπέροχο ταξίδι της»

bet365

Με προσωπική του δήλωση στην ιστοσελίδα της ΑΕΛ, ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε στους λόγους που δεν μίλησε στην εκδήλωση της Δευτέρας (21/5), στην 30η επέτειο της κατάκτησης του πρωταθλήματος του '88.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς - Χιούστον Ρόκετς, αν ο Στέφεν Κάρι αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Αναλυτικά:

«Όπως είναι γνωστό, κατόπιν προσκλήσεως των διοργανωτών της χθεσινής επετειακής εκδηλώσεως της συμπληρώσεως 30 ετών από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος από την ΑΕΛ, παρέστην και την παρακολούθησα από την αρχή μέχρι το τέλος και είχα μάλιστα την ευκαιρία να συναντηθώ με παλιούς μου αντιπάλους και φίλους, όπως ο Μαντζουράκης, ο Δράμαλης, ο Μαλουμίδης, ο Λιάπης, ο Ανδρεούδης, αλλά και με όλους τους φίλους μου τους βετεράνους της ΑΕΛ, με τους οποίους όπως είναι γνωστό διατηρούμε μία εξαιρετική σχέση.

Την εξαιρετική αυτή εκδήλωση από πλευράς αισθητικής παρακολούθησα μαζί με τον Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη και τον Πρόεδρο των βετεράνων, παλαιό αρχηγό της ΑΕΛ κ. Τάκη Παραφέστα.

Έχει δημιουργηθεί μία παραφιλολογία από κάποια sites με διάφορες αυθαίρετες ερμηνείες, γιατί δεν έκανα έναν χαιρετισμό σε αυτήν την εκδήλωση.

Η αλήθεια είναι μία και μοναδική:

Ο Τάκης Παραφέστας, όταν ολοκλήρωσαν οι τιμώμενοι ομιλητές, μου ζήτησε να κάνω έναν χαιρετισμό, αλλά επειδή πίστευα και πιστεύω ότι η χθεσινή εκδήλωση διοργανώθηκε αποκλειστικά για τους πρωταγωνιστές της, αυτούς δηλαδή που οραματίστηκαν και αυτούς που έκαναν πράξη το όραμα της κατακτήσεως του Πρωταθλήματος, αρνήθηκα ευγενικά γιατί δεν ήθελα να αφαιρέσω ούτε ένα δευτερόλεπτο από αυτούς στους οποίους ανήκε κάθε στιγμή της χθεσινής γιορτής.

Η χθεσινή γιορτή ήταν μία τεράστια εμπειρία και μία μεγάλη ψυχική μου ευχαρίστηση και είχα άλλη μία φορά την ευκαιρία να αντιληφθώ ποιο είναι το μέγεθος της ομάδος της οποίας ηγούμαι και υπόσχομαι ότι θα κάνω τα πάντα για να συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο αυτό το υπέροχο ταξίδι της ΑΕΛ μας στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα