Στην Λας Πάλμας επιμένουν για Μανόλο! (pic)

Στην Λας Πάλμας επιμένουν για Μανόλο! (pic)

Στην Λας Πάλμας επιμένουν για Μανόλο! (pic)

bet365

Στις Κανάριους Νήσους συνεχίζουν και γράφουν για το ενδεχόμενο συνεργασίας της ομάδας του Αραούχο με τον Σεβιγιάνο τεχνικό, που βρίσκεται στους τρεις επικρατέστερους ενώ αναφέρουν ότι επίκειται ραντεβού.

Ερεμπρο – Κάλμαρ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Παρά το γεγονός οτι υπήρξε συναντησε σε απόλυτο θετικό κλίμα μεταξύ του Δημήτρη Μελισσανίδη και του Μανόλο Χιμένεθ, από το οποίο μάλιστα προέκυπτε συμφωνία για συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών (σ.σ: ΑΕΚ και Χιμένεθ), στην Ισπανία και πιο συγκεκριμενα στους Κανάριους Νήσους συνεχίζουν να αναφέρουν το όνομα του Σεβιγιάνου τεχνικού ως ένα από τα επικρατετέστερα για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Λας Πάλμας.

Μάλιστα σε χθεσινή του ανάρτηση στο Twitter ο ρεπόρτερ και γνωστός για τα θέματα της ομάδας του Αραούχο, Λίτο Χιμένεθ, ανέφερε τα παρακάτω: «Αυτή την εβδομάδα θα έχουμε προπονητή. Οι υποψήφιου είναι: Πέπε Μελ, Πάκο Ερέρα, Μανόλο Χιμένεθ. Ο Τόνι Οτέρο έχει πολύ καλή σχέση με τον Ερέρα».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του gazzetta.gr η περίπτωση του Πεπε Μελ είναι αυτή που φαίνεται να συγκεντρώνει τις μεγαλύτερες πιθανότητες υλοποίησης. Και αυτό διότι στην Ισπανία αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Ραμίρεθ, συναντήθηκε και μίλησε με τον άλλοτε προπονητή της Μπέτις και φαίνεται... να τον κέρδισε καταρχήν όπως τουλάχιστον σημειώνουν στα σχετικά ρεπορτάζ οι Ισπανοί συνάδελφοι.

Εδώ όμως υπάρχει μια λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά. Στα ίδια ρεπορτάζ οι Ισπανοί αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της Λας Πάλμας ενημέρωσε τον Μελ ότι θα του απαντήσει αφού συναντηθεί και με τον Μανόλο Χιμένεθ διότι έχει προγραμματισμένο ραντεβού. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρόεδρος της Λας Πάλμας με τον Σεβιγιάνο τεχνικό έχουν συναποφασίσει να βρεθούν και να τα πουν στην Μαδρίτη. Αν τα παραπάνω ισχύουν σε απόλυτο βαθμό και το ρεπορτάζ των Ισπανών έχει βάση, αυτό σημαίνει ότι ο Μανόλο Χιμένεθ εξετάζει το ενδεχόμενο του επαναπατρισμού άσχετα με το κομμάτι που έχει να κάνει με την ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα