Συνεργασία του ΠΑΟΚ με την εταιρία του Σταφυλίδη (pics)

Συνεργασία του ΠΑΟΚ με την εταιρία του Σταφυλίδη (pics)

Gazzetta team
Συνεργασία του ΠΑΟΚ με την εταιρία του Σταφυλίδη (pics)

bet365

Η εταιρία P/COC, στην οποία είναι μέτοχος ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Κώστας Σταφυλίδης, θα αποτελεί τον επίσημο προμηθευτή της σειράς PFC του «Δικέφαλου του Βορρά». «Παρθενική» εμφάνιση για τον Νίκο Σαββίδη, μικρότερο γιο του Ιβάν, σε εκδήλωση-υπόθεση των Θεσσαλονικέων.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η P/COC θα είναι πλέον ο επίσημος προμηθευτής της σειράς PFC της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία θα είναι διαθέσιμη στα επίσημα καταστήματα του Δικεφάλου και το store.paokfc.gr.

Ο νέος συνεργάτης του Δικεφάλου είναι μία εταιρεία η οποία παράγει ρούχα υψηλών προδιαγραφών, με έμφαση στην κάθε λεπτομέρεια και με διάθεση για νέες ιδέες και καινοτομία.

Η ανανεωμένη σειρά PFC θα περιλαμβάνει lifestyle/casual προϊόντα ένδυσης, όπως t-shirt,πόλο, βερμούδες, ζακέτες, φούτερ, παντελόνια και διάφορα άλλα και αναμένεται να είναι σύντομα διαθέσιμη.

Η επισημοποίηση της συνεργασίας έγινε από τον γιο του Προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Νίκο Σαββίδη, τους ανθρώπους της P/COC αλλά και τον πρώην παίκτη του Δικεφάλου, Κώστα Σταφυλίδη, που είναι μέτοχος της εταιρείας.

Ο φακός του paokfc.gr ήταν εκεί και σας παρουσιάζει τις αποκλειστικές εικόνες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα