Το συγκινητικό αντίο του Κωνσταντινίδη στον Αστέρα Τρίπολης

Gazzetta team
Το συγκινητικό αντίο του Κωνσταντινίδη στον Αστέρα Τρίπολης

bet365

Ο Νίκος Κωνσταντινίδης αποχαιρέτησε τον Αστέρα Τρίπολης μετά από δύο χρόνια, γράφοντας ένα μήνυμα για την ομάδα.

Τους τερματοφύλακες του Αστέρα βοήθησε να ανέβουν επίπεδο ο Νίκος Κωνσταντινίδης, αλλά πλέον η συνεργασία των δύο πλευρών σταματά.

Ο προπονητής τερματοφυλάκων δέθηκε με την ομάδα και με ένα μήνυμα του αποχαιρέτησε την ομάδα αλλά και τους φιλάθλους.

«Για την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά αποφάσισα να μείνω Κύπρο και στην οικογένεια μου. Με βαριά καρδιά δυστυχώς δεν θα αποδεχτώ την πρόταση από πλευράς Αστέρα Τρίπολης για επέκταση της συνεργασίας μας για 3η συνεχόμενη χρονιά.

Μέσα από την καρδιά μου ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ιδιοκτήτες της ομάδος κυρίους Καϋμενάκη και Μπάκο οι οποίοι επιτελούν μεγάλο και θεάρεστο έργο. Στους κυρίους Γιώργο και Δημήτρη Μποροβήλο και κύριο Γαλανακόπουλο για την ευκαιρία που μου έδωσαν να εργαστώ στην μεγάλη οικογένεια του Αστέρα.

Θέλω να ευχαριστήσω τους εκάστοτε προπονητές-προπονητικά team. τους προπονητές, γυμναστές, προπονητή τερματοφυλάκων της ακαδημίας που συνεργαστήκαμε μαζί. Επίσης όλο το διοικητικό προσωπικό του Αστέρα ( γιατρούς-φυσιοθεραπευτές, φροντιστές. γραφειακό προσωπικό και όλους όσους δουλεύουν στην ομάδα) για την ιδιαίτερη σχέση και άψογη συνεργασία που είχαμε.

Επίσης θέλω να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου στον προπονητή κύριο Σάββα Παντελίδη στο τεχνικό team και στους ποδοσφαιριστές κάθε επιτυχία στην Ευρώπη καθώς και στις εγχώριες διοργανώσεις.

Ιδιαίτερα εύχομαι στα 'παιδιά μου' τους τερματοφύλακες της ομάδας να συνεχίσουν τη σκληρή, μεθοδική δουλειά, να είναι πάντα σωστοί αθλητές-χαρακτήρες και άψογοι επαγγελματίες.Θα μου λείψετε πολύ!!!!!

Αξέχαστες θα μου μείνουν οι τόσες αναμνήσεις και εμπειρίες που απέκτησα. Θα σας έχω πάντα στην καρδιά μου και θα είμαι πάντα δίπλα σας!!! (Έστω και από μακρυά.)

Υ. Γ. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους καταπληκτικούς οπαδούς της ομάδας μας»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα