Ανανεώνει με τον Παναθηναϊκό ο Δώνης

Ανανεώνει με τον Παναθηναϊκό ο Δώνης

Ανανεώνει με τον Παναθηναϊκό ο Δώνης

bet365

Σε προφορική συμφωνία έφτασαν Παναθηναϊκός και Χρήστος Δώνης, για την ανανέωση του συμβολαίου του Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Έτοιμος να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό είναι ο Χρήστος Δώνης. Ο εκ των αρχηγών του Παναθηναϊκού είχε επικοινωνία με τον Νίκο Νταμπίζα, με τις δύο πλευρές να φτάνουν σε προφορική συμφωνία.

Αυτό που απομένει πλέον είναι ο 23χρονος ποδοσφαιριστής να βάλει την υπογραφή του στο νέο διετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Ο Δώνης, μετά από μια σεζόν με συνολικά 26 συμμετοχές με το «τριφύλλι», έχει φτάσει σε συμφωνία με τους «πράσινους» κάτι που θα οριστικοποιηθεί το επόμενο διάστημα.

Να υπενθυμίσουμε, πως στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, θα υπάρχουν νέες αυξημένες απολαβές κάτι που ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει μέχρι και να του επιβληθεί η ποινή απαγόρευσης μεταγραφών. Για τον ίδιο λόγο μπορεί μέχρι και να του επιβληθεί η ποινή αυτή να ανανεώσει περισσότερους από δύο ποδοσφαιριστές και γι' αυτό σειρά παίρνει πλέον ο Στέφανος Ευαγγέλου, ενώ η περίπτωση του Λουντ είναι πιο δύσκολη και πιθανότατα ο Φινλανδός θα αποχωρήσει...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα