Ενημέρωσε η ΑΕΚ και παίρνει με 1.8 εκ. ευρώ τον Λιβάια!

Ενημέρωσε η ΑΕΚ και παίρνει με 1.8 εκ. ευρώ τον Λιβάια!

Ενημέρωσε η ΑΕΚ και παίρνει με 1.8 εκ. ευρώ τον Λιβάια!

bet365

Η Ενωση ενημέρωσε με επίσημο τρόπο την Λας Πάλμας, πως ενεργοποιεί την ρήτρα ύψους 1,8 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Κροάτη φορ που έχει ήδη υπογράψει τριετές συμβόλαιο
Παίκτης της ΑΕΚ θα παραμείνει ο Μάρκο Λιβάια, καθώς η ΑΕΚ ενημέρωσε επίσημα την Λας Πάλμας πως θα ενεργοποιήσει την ρήτρα που υπάρχει για την απόκτηση του Κροάτη φορ. Η οποία ανέρχεται στα 1,8 εκατομμύρια ευρώ, ενώ την ίδια στιγμή ο Κροάτης φορ έχει βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με την Ενωση, ως το καλοκαίρι του 2021.
Ετσι οι «κιτρινόμαυροι» θα διατηρήσουν έναν εκ των φετινών τους MVP, καθώς ο 25χρονος στράικερ αγωνίστηκε σε 45 παιχνίδια εντός και εκτός συνόρων, πέτυχε 10 γκολ και έδωσε τέσσερις ασίστ. Παράλληλα έδειξε ξεκάθαρα πως κρατάν όποιον θέλει, κάτι που άλλωστε είχε πει και ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην πρόσφατη ομιλία του προς τους παίκτες. Η ουσία είναι πως ο Λιβάια θα συνεχίσει με τον «Δικέφαλο» στο στήθος, κάτι που προέβαλε εξ' αρχής ως εκατέρωθεν κοινή επιθυμία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα