Τελειώνει του προπονητή στην Κέρκυρα

Τελειώνει του προπονητή στην Κέρκυρα

Τελειώνει του προπονητή στην Κέρκυρα

Τον σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα της Football League έχουν αρχίσει οι «Φαίακες» που δίνουν βάση στο θέμα του προπονητή, το οποίο θα τελειώσει τις επόμενες μέρες. Ο Μαντζουράκης και οι άλλοι...

Την επόμενη μέρα κοιτάζουν πλέον σιγά σιγά στην Κέρκυρα. Οι «Φαίακες», την νέα σεζόν θα αγωνίζονται στην Football League και η διοίκηση έχει αρχίσει τον σχεδιασμό της νέας ομάδας που θα έχει αρκετές αλλαγές.

Πρώτη προτεραιότητα είναι φυσικά το θέμα του προπονητή. Στην Κέρκυρα, έχουν δώσει βάρος στην παραμονή του Γιάννη Μαντζουράκη, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει όμως ακόμα αν εκείνος επιθυμεί να παραμείνει ή όχι. Κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει εντός της εβδομάδας, με τους «Φαίακες» να έχουν ήδη στο μυαλό τους εναλλακτικές περιπτώσεις προπονητών εφόσον δεν προχωρήσει του 68χρονου προπονητή.

Από εκεί και πέρα, ο Τάσος Βενέτης έχει ήδη αρχίσει κάποιες επαφές με ποδοσφαιριστές που ενδέχεται να ανανεώσουν το συμβόλαιό τους με την ομάδα, αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάποια τελειωμένη υπόθεση. Παράλληλα, έχουν αρχίσει να εξετάζονται και μεταγραφικοί στόχοι, αν κι ακόμα είναι πολύ νωρίς για οτιδήποτε περισσότερο.

Πάντως, ο τεχνικός διευθυντής της Κέρκυρας, την Κυριακή βρέθηκε στην Άρτα όπου παρακολούθησε την αναμέτρηση του Καραϊσκάκη με τον Απόλλωνα Πόντου, χωρίς να προκύπτει πως είχε τα μάτια του πάνω σε κάποιον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή...

Best of internet