Αστέρας Τρίπολης: Στο γήπεδο βλέπεις ό,τι θα έβλεπες αν είχες κάμερα στα αποδυτήρια!

Αστέρας Τρίπολης: Στο γήπεδο βλέπεις ό,τι θα έβλεπες αν είχες κάμερα στα αποδυτήρια!

bet365

Παίκτες, προπονητής, τεχνικό επιτελείο, διοίκηση... Όλα αυτά είναι απαραίτητα για την εύρυθμη λειτουργία ενός συλλόγου. Το να είσαι, όμως, οικογένεια και όχι απλά να είσαι είναι το κάτι άλλο.

Στη συνέντευξή τους στο gazzetta.gr, οι Τριανταφυλλόπουλος-Πασαλίδης στάθηκαν στο δέσιμο που έχουν. Στο πόσο καλά περνούν μαζί μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ιγκλέσιας, Μουνάφο και Τόνσο, επίσης στη συνέντευξή τους στο gazzetta.gr, αναφέρθηκαν αρκετές φορές στο ότι όλοι μαζί είχαν κοινό στόχο, γι αυτό και πέτυχαν. Μίλησαν για τα τραγούδια στα αποδυτήρια, τα γέλια τους, τα πειράγματα. Αυτό το ζήσαμε τόσο στη βόλτα που κάναμε στο κέντρο της Τρίπολης μαζί τους όσο και στην μπύρα που ήπιαμε. Ό,τι βλέπετε την ώρα του αγώνα, θα το βλέπατε αν είχατε και μία κάμερα μέσα στο αποδυτήρια.

Και δεν είναι μόνο ότι τα είπαν. Τα κάνουν κιόλας. Θα μου επιτρέψετε το πρώτο πρόσωπο, αλλά έτσι μεταφέροντας σας τις εικόνες που είδα στα... ενδότερα του Αστέρα, θα καταλάβετε πως στο «Κολοκοτρώνης» δεν είναι οικογένεια όπως ακούμε παντού, από κάθε ομάδα που πετυχαίνει.

Στη σάλα όπου οι παίκτες παίρνουν το πρωινό τους, το γεύμα τους, αράζουν, παίζουν ποδοσφαιράκι, ακούν μουσική, κάνουν αστεία... τσιλάρουν, βλέπεις πρόσωπα χαρούμενα. Τύπους που ο ένας περιμένει την αφορμή να πειράξει τον άλλον και μαζί με αυτόν να γελάσουν όλοι μαζί.

Βλέπεις το προσωπικό να γίνεται ένα μαζί τους. Τους φροντιστές, τους υπαλλήλους του γηπέδου... Όλοι συμμετέχουν στην καθημερινή όμορφη τρέλα που επικρατεί στο γήπεδο.

Σαφώς και κάποιοι ξεχωρίζουν στις πλάκες. Ο Τριανταφυλλόπουλος είναι αυτό που λέμε «η ψυχή της παρέας», όπως κι ο Ιγκλέσιας. Από δίπλα κι οι άλλοι...

Μέσα σε μια χρονιά τόσο δύσκολη, με τόσα πάνω και κάτω σαφώς και δεν έλειψαν οι εντάσεις. Όπως η στιγμή στη Νέα Σμύρνη με τον Ιγκλέσιας να τα... παίρνει επειδή δεν του έδωσε πάσα «πάρε - βάλε» ο Δουβίκας. Αυτό ήταν πάνω στη φάση όμως, για το καλό της ομάδας. Ο Αργεντινός εξάλλου είναι αυτός που έκανε το κονέ ώστε ο Ζάχαβι να πάρει στο πελατολόγιό του τον μικρό.

Όπως σ' όλες τις οικογένειες, έτσι και στον Αστέρα αυτό συμβαίνει. Κάθε ένταση και κάθε καβγάς λειτουργούν δημιουργικά.

Μιλώντας με παιδιά διαπίστωσε πως οι σχέσεις μεταξύ τους είναι ειλικρινείς. Υπάρχει το δέσιμο έξω από τις τέσσερις γραμμές, το οποίο έχει ποτιστεί από καθημερινές, μικρές και μεγάλες στιγμές.

Υ.Γ.: Η φωτογραφία που βλέπετε στο κεντρικό θέμα δεν επιλέχτηκε τυχαία. Όταν ρωτήσαμε ποια ήταν η πιο έντονη στιγμή, οι περισσότεροι αναφέρθηκαν στη νίκη στο Αγρίνιο, εκεί όπου κορυφώθηκαν οι κόποι μιας χρονιάς, εκεί όπου... εκτυπώθηκε το εισιτήριο για την Ευρώπη.

Asteras is back!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα