Μετάθεση στο ραντεβού Γιαννακόπουλου-Τσίπρα

Μετάθεση στο ραντεβού Γιαννακόπουλου-Τσίπρα

Gazzetta team
Μετάθεση στο ραντεβού Γιαννακόπουλου-Τσίπρα

bet365

Παράταση μίας ημέρας ή το πολύ δύο, πήρε το ραντεβού του Αλέξη Τσίπρα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για το Athens Alive. Εκνευρισμός για την σύμβαση της ΑΕΚ με ΟΑΚΑ.

Μία μικρή καθυστέρηση θα υπάρξουν στις εξελίξεις για το project του Athens Alive, τις οποίες θα δρομολογούσε η συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Αλέξη Τσίπρα.

Αυτή ήταν προγραμματισμένη για σήμερα Δευτέρα, αλλά λόγω του βεβαρημένου προγράμματος που έχει ο Πρωθυπουργός ζήτησε να γίνει αύριο ή το αργότερο την Τετάρτη.

Κάτι στο οποίο ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, συμφώνησε αντιλαμβανόμενος τα... καυτά θέματα που έχει να αντιμετωπίσει.

Έξαλλος με την σύμβαση της ΑΕΚ
Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί οτι έχει υπάρξει έντονη φημολογία, η οποία αναφέρει πως η ΠΑΕ ΑΕΚ συμφώνησε για 2ετή σύμβαση παραχώρησης του ΟΑΚΑ έναντι 273.000. Ποσό που είναι σχεδόν το μισό από αυτό που καταβάλει η ΚΑΕ για το κλειστό του ΟΑΚΑ για ένα και μόνο χρόνο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα