«Αντίο» κι από τη Superleague στον Χάρι Κλυνν

Gazzetta team
«Αντίο» κι από τη Superleague στον Χάρι Κλυνν

bet365

Με μια λιτή ανακοίνωση η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος «αποχαιρέτησε» τον Χάρι Κλυνν, που έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα (21/5).

Σε ηλικία 78 ετών, ο πασίγνωστος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή, «βυθίζοντας» στη θλίψη τον καλλιτεχνικό και όχι μόνο κόσμο. Ο εκλιπών διατέλεσε μεταξύ άλλων και πρόεδρος του αγαπημένου του Απόλλωνα Καλαμαριάς, αλλά και της ΕΠΑΕ.

Η Superleague δεν ξέχασε τον Χάρι Κλυνν, αποχαιρετώντας τον μέσω ανακοίνωσης, με την οποία εκφράζει και τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League και σύσσωμη η οικογένεια του ελληνικού ποδοσφαίρου της κορυφαίας εθνικής κατηγορίας εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή τους στην οικογένεια του Βασίλη Τριανταφυλλίδη, του αγαπημένου Χάρρυ Κλυνν, ο οποίος εκτός από την πολυσχιδή καλλιτεχνική του πορεία, αγάπησε και πρόσφερε στο ποδόσφαιρο από τις θέσεις ευθύνης του προέδρου της ΕΠΑΕ, αλλά και του Απόλλωνα Καλαμαριάς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα