Θα κάνει την προσπάθειά του για Μολέντο ο Ολυμπιακός

Θα κάνει την προσπάθειά του για Μολέντο ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Θα κάνει την προσπάθειά του για Μολέντο ο Ολυμπιακός

bet365

Ο Ροντρίγκο Μολέντο είναι ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού για την άμυνα και στο λιμάνι ετοιμάζουν νέα προσπάθεια για την απόκτησή του.

Λούγκο - Ουέσκα με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Μολέντο αποτελεί τον εκλεκτό του Ολυμπιακού για να αποτελέσει τον ηγέτη στην άμυνα και σύμφωνα με τον Κώστα Νικολακόπουλο ετοιμάζονται να ξεκινήσουν μια νέα προσπάθεια για να φέρουν ξανά στην Ελλάδα τον Βραζιλιάνο στόπερ.

Οι δυσκολίες όμως είναι αρκετές, αφού οι απαιτήσεις της Ιντερνασιονάλ για την απόκτησή του είναι υψηλές, την ώρα που μεταξύ της βραζιλιάνικης ομάδας και του Παναθηναϊκού υπάρχει συμφωνία που προβλέπει οι «πράσινοι» να παίρνουν ένα αρκετά σημαντικό ποσό σε περίπτωση μεταγραφής του Μολέντο σε άλλη ελληνική ομάδα.

Παρόλα αυτά, στον Ολυμπιακό είναι αποφασισμένοι να κάνουν την προσπάθειά τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα