Η Παναθηναϊκή συνάντηση της χρονιάς!

Η Παναθηναϊκή συνάντηση της χρονιάς!

Η Παναθηναϊκή συνάντηση της χρονιάς!

bet365

Στο ραντεβού του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Αλέξη Τσίπρα θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό το αν ο Παναθηναικος θα βρει άμεσα λύση στο διοικητικό αδιέξοδο που έχει επιβάλλει ο Γιάννης Αλαφούζος.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός στο... τσακ να γλίτωσε την πιο μαύρη σελίδα της ιστορίας του με τον υποβιβασμό στην Β'Εθνικη εξαιτίας των χειρισμών και των οφειλών του Γιάννη Αλαφούζου, ωστόσο, ο μεγαλομετόχους της ΠΑΕ έχει... υποθηκεύσει την επόμενη σεζόν με το -6, την απαγόρευση στις μεταγραφές και την Ευρώπη αλλά και το πιο μικρό μπάτζετ στην ιστορία της ΠΑΕ!

Ο έλεγχος της εταιρίας από την "Panasia" πηγαίνει με ρυθμούς χελώνας παρά την αρχική συμφωνία ενώ στο "πράσινο στρατόπεδο" είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικό για το αν θα ολοκληρωθεί το deal.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για την πιο δύσκολη χρόνια στα 110 χρόνια του, ωστόσο, το αυριανό ραντεβού του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Αλέξη Τσίπρα μπορεί να αλλάξει τα πάντα στο "τριφύλλι"!

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ και του "Athens Alive" θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό το βράδυ της Δευτέρας (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) και στα όσα πουν θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό το αν θα προχωρήσει το πρότζεκτ του ΟΑΚΑ, το οποίο θα σημάνει και την αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ με την είσοδο του Γιαννακόπουλου!

Κάτι που θα είχε συμβεί εδώ και δυο εβδομάδες αν ο Γιάννης Αλαφούζος δεν είχε ανακαλέσει την συμφωνία με τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα