«Πλησιάζει στην Αλ Νασρ ο Πρίγιοβιτς»

«Πλησιάζει στην Αλ Νασρ ο Πρίγιοβιτς»

«Πλησιάζει στην Αλ Νασρ ο Πρίγιοβιτς»

Οι αραβικές πληροφορίες που θέλουν τον Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς να γίνεται σύντομα της Αλ Νασρ ολοένα και πληθαίνουν, κάνοντας και αναφορά στο οικονομικό.

Συνεχίζονται τα αραβικά ρεπορτάζ που θέλουν τον Σέρβο killer του ΠΑΟΚ να προβάρει τη φανέλα της Αλ Νασρ. Σύμφωνα με αυτά, ο Πρίγιοβιτς φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει για τους όρους του συμβολαίου του, αναφέροντας πως θα παίρνει 8 εκατ. δολάρια για τρία χρόνια.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα για τίποτα από αυτά και ο Πριγιοβιτς είναι στο Μονακό όπου αύριο θα πετάξει για Βελιγράδι για να ενσωματωθεί με την εθνική ομάδα της χώρας του ενόψει του Mουντιάλ. Oι «ασπρόμαυροι» ωστόσο είχαν ξεκαθαρίσει πως ο παίκτης δεν παραχωρείται με λιγότερα από 10 εκατομμύρια, το ποσό, δηλαδή, της ρήτρας του.

Παράλληλα, δεν είναι καθόλου σίγουρο το κατά πόσο ο ίδιος θα δεχθεί να φύγει από Ευρώπη, μετά από μία τόσο καλή σεζόν που εκτόξευση την αξία του και μπαίνοντας σε μια χρονιά, στην οποία θα διεκδικήσει ξανά πρωτάθλημα και θα έχει την ευκαιρία να παίξει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Νωρίτερα, οι Γερμανοί συνέδεσαν την υπόθεσή του με αυτή του Κυριάκου Παπαδόπουλου.

Best of internet