Νέα σενάρια για ΠΑΟΚ και Παπαδόπουλο

Νέα σενάρια για ΠΑΟΚ και Παπαδόπουλο

Gazzetta team
Νέα σενάρια για ΠΑΟΚ και Παπαδόπουλο

bet365

Το Αμβούργο υποβιβάστηκε και νέα σενάρια επαναφέρουν στην επιφάνει το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Το Αμβούργο για πρώτη φορά στην ιστορία του υποβιβάστηκε από την Bundesliga και στην ομάδα του Βορρά αναμένονται αλλαγές σε όλα τα επίπεδα.

Σύμφωνα με την «Hamburger Morgenpost», ένας από τους παίκτες που επηρεάζεται από τον υποβιβασμό είναι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ο οποίος θα έχει συζητήσεις με το Αμβούργο για το μέλλον του. Στη συνέχεια το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να κάνει την κίνησή του.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

«Το αγαπημένο κλαμπ του Παπαδόπουλου, ο ΠΑΟΚ, ετοιμάζεται να κινηθεί επιθετικά και να κάνει την πρώτη προσφορά στο Αμβούργο για να τον αποκτήσει. Οι Έλληνες αφού παρακολουθούν εδώ και τουλάχιστον 4 εβδομάδες την περίπτωση του, πλέον κοιτάζουν ακόμα πιο σοβαρά αυτή την υπόθεση. Οι απολαβές του Παπαδόπουλου που φτάνουν τα 3 εκατομμύρια ευρώ ετησίως είναι κάτι που μπορεί να καταφέρει ο ΠΑΟΚ. Ωστόσο, τα 6,5 εκατομμύρια που δόθηκαν στην Μπάγερν Λεβερκούζεν πριν από έναν χρόνο και κάτι είναι ένα ποσό πολύ μεγάλο για την ελληνική ομάδα. Αυτή η μεταγραφή μπορεί να εξυπηρετηθεί ενδεχομένως από τα 10 εκατομμύρια ευρώ που μπορεί να φέρει στο κλαμπ ο Πρίγιοβιτς», αναφέρει το δημοσίευμα.

Η υπόθεση του Παπαδόπουλου είναι μια δύσκολη περίπτωση για τον ΠΑΟΚ αφού παρότι και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει δηλώσει στο παρελθόν πως θα ήθελε να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ, τα οικονομικά δεδομένα είναι εξαιρετικά δύσκολα.

Η πρόταση πριν τον τελικό

Η Αλ Νασρ είχε προσφέρει 4.5 εκατομμύρια στον ΠΑΟΚ πριν από τον τελικό Κυπέλλου, την οποία οι «ασπρόμαυροι» είχαν απορρίψει, ξεκαθαρίζοντας ότι ο παίκτης δεν πρόκειται να παραχωρηθεί με λιγότερα από δέκα εκατομμύρια, όσα δηλαδή προβλέπει η ρήτρα του.

Επίσης, παρά τη... σιγουριά των Αράβων ότι ο παίκτης έχει συμφωνήσει, κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από το πουθενά, πόσο μάλλον από τη στιγμή που έκανε μια τόσο καλή χρονιά, ανέβασε τις μετοχές του σε ευρωπαϊκό επίπεδο και εκτίναξε την αξία του, βλέποντας ξεκάθαρα ότι του χρόνου με τον ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει ποδόσφαιρο και θα παίζει Ευρώπη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα