Μακ: «Φέτος μας έκλεψαν, δεν ξέρω αν θα είμαι στον ΠΑΟΚ του χρόνου»

Μακ: «Φέτος μας έκλεψαν, δεν ξέρω αν θα είμαι στον ΠΑΟΚ του χρόνου»

Gazzetta team
Μακ: «Φέτος μας έκλεψαν, δεν ξέρω αν θα είμαι στον ΠΑΟΚ του χρόνου»

bet365

Ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ, Ρόμπερτ Μακ, μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, αναφερόμενος σε όλα όσα συνέβησαν φέτος στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και στο μέλλον του.

Τα πάντα «ανοικτά» άφησε για το μέλλον του ο Ρόμπερτ Μακ, μιλώντας στους συμπατριώτες του για την εμπειρία της φετινής σεζόν στην Ελλάδα.

Επαναλαμβάνοντας πως φέτος «έκλεψαν τον ΠΑΟΚ», στάθηκε στην ικανοποίηση της κατάκτησης του Κυπέλλου, ενώ για την επόμενη ομάδα του τόνισε πως θέλει μεν να ξέρει το συντομότερο δυνατόν, όμως ακόμα είναι μάλλον νωρίς.

Αναλυτικά:

Για τον τελικό του Κυπέλλου: «Ήταν εξαιρετικό το ότι κατακτήσαμε το Κύπελλο, μέσα σε μια τέτοια φανταστική ατμόσφαιρα. Κάναμε σπουδαία δουλειά, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε με ακόμη μεγαλύτερο σκορ, μέσα στο γήπεδο της μεγάλης μας αντιπάλου, της ΑΕΚ. Μας έβαλαν να παίξουμε εκεί μέσα, αλλά αποδείξαμε πως αξίζαμε το τρόπαιο. Θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει ένα υπέροχο νταμπλ, αλλά μας έκλεψαν. Ωστόσο, είμαστε χαρούμενοι που έχουμε τόσο ποιοτική ομάδα. Είδαμε το Κύπελλο σαν εξιλέωση».

Για την υποδοχή στο αεροδρόμιο: «Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που μας περίμεναν εκεί κι άλλοι 10.000 στην πόλη. Ήταν κρίμα που παίξαμε στην Αθήνα, όπου μας στήριζαν 20.000 οπαδοί στο γήπεδο και δεν πρόλαβαν να επιστρέψουν για να είναι κι εκείνοι στους πανηγυρισμούς. Ήταν υπέροχα όσα ζήσαμε, γιορτάζαμε μέχρι τα ξημερώματα. Το Κύπελλο ήταν ανταμοιβή, όχι μόνο για τους παίκτες και τον σύλλογο, αλλά και για τους υπέροχους οπαδούς μας».

Για το αν εξακολουθεί να «πονάει» η απώλεια του πρωταθλήματος: «Φυσικά, είναι άλλο το να κατακτάς το νταμπλ κι άλλο μόνο ένα Κύπελλο. Δυστυχώς, δεν φταίμε εμείς γι’ αυτό κι αν δεν συνέβαινε, θα ήμασταν πρωταθλητές. Γι’ αυτό θέλαμε να αποδείξουμε πως είμαστε καλύτεροι. Επιπλέον, παίζαμε και στο γήπεδο της ΑΕΚ. Συνολικά ήταν μια φανταστική σεζόν, την απόλαυσα. Χαίρομαι που επέστρεψα πέρυσι το καλοκαίρι».

Για τη λήξη του δανεισμού του: «Θα το δούμε. Φυσικά, θέλω να ξέρω τι θα συμβεί την επόμενη σεζόν το συντομότερο δυνατόν. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε μιλήσει γι 'αυτό με τη Ζενίτ, θέλαμε να περιμένουμε μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Είμαι ανοιχτός σε όλες τις προοπτικές, ένιωθα καλά στη Ζενίτ, όμως μετά από μισό χρόνο στεναχωρήθηκα πολύ με τη συμπεριφορά τους. Έχουν σκληρή καρδιά, αγοράζουν πολλούς παίκτες και με παραμέρισαν. Φέτος τερμάτισε μόλις πέμπτη…»."

Για το αν είναι επιλογή ο ΠΑΟΚ: «Υπάρχουν περισσότερες επιλογές, πιστεύω ότι θα επιλέξω το καλύτερο. Κάποια πρωταθλήματα δεν έχουν ακόμη τελειώσει, οπότε είναι δύσκολο να πούμε κάτι πιο συγκεκριμένο τώρα».

Στη φετινή σεζόν έπαιξες σε 26 παιχνίδια, 14 φορές βασικός, συν άλλες 11 συμμετοχές στο Κύπελλο και στο Europa League. Είσαι ικανοποιημένος από την επίδοση αυτή; «Ναι, έχω παίξει αρκετούς αγώνες, υπήρχαν πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές στην ομάδα, οπότε δεν μπορώ να παραπονεθώ, είναι κρίμα που δεν πήγαμε στην Europa League. Ο προπονητής προσπάθησε να κάνει το σωστό ροτέισον, πιθανότατα γι’ αυτό είχαμε τόση ενέργεια στο τέλος της σεζόν και κυριαρχήσαμε στον τελικό επί της ΑΕΚ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα