Πασχαλάκης: «Στους ομίλους του Champions League και πρωτάθλημα»

Πασχαλάκης: «Στους ομίλους του Champions League και πρωτάθλημα»

Gazzetta team
Πασχαλάκης: «Στους ομίλους του Champions League και πρωτάθλημα»

bet365

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έθεσε τους στόχους της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Συγκεκριμένα είπε στο «Εθνος της Κυριακής»:

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου: «Στον τελικό θέλαμε να αποδείξουμε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα. Προετοιμαστήκαμε σε όλους τους τομείς, δουλέψαμε πολύ και σωστά, συγκεντρωμένοι στον στόχο μας. Θέλαμε όσο τίποτε τη νίκη και το τρόπαιο. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και δεν ξεφύγαμε από αυτό».

Λάτσιο - Ίντερ και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Ικάρντι σκοράρει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Για το στόχο στα προκριματικά του Champions League και την προσπάθεια για το πρωτάθλημα τη νέα σεζόν: «Το δικό μας πλάνο είναι να φτάσουμε μέχρι τους ομίλους του Champions League. Πρέπει όλοι μας να δουλεύουμε έχοντας στο μυαλό μας πως κάθε χρόνο ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Αυτός είναι και αυτός θα είναι, και θα πρέπει να το αποδεικνύουμε μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να έχουμε και τη νέα χρονιά το ίδιο κίνητρο, το ίδιο πλάνο, χωρίς περισσότερο βάρος ή άγχος».

Για τον Λουτσέσκου: «Είναι ο άνθρωπος που κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα σε αυτή την πορεία. Μας είχε όλους από κοντά, θέλοντας να δώσει στον καθένα από εμάς να καταλάβει αυτό που θέλει, αυτό που περιμένει, αυτά που πίστευε ότι μπορούσε να προσφέρει ο καθένας από εμάς. Κατάφερε να διαχειριστεί ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών μέσα στο οποίο υπάρχουν ισχυροί χαρακτήρες, με παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο. Και για να το καταφέρεις αυτό, θα πρέπει να γίνει ένα, να γίνεις οικογένεια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα