Μπίσεσβαρ: «Καλύτερος από την ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ, τα θέλουμε όλα του χρόνου»

Μπίσεσβαρ: «Καλύτερος από την ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ, τα θέλουμε όλα του χρόνου»

Gazzetta team
Μπίσεσβαρ: «Καλύτερος από την ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ, τα θέλουμε όλα του χρόνου»

bet365

Αφού τόνισε πως ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι είναι καλύτερος από την ΑΕΚ, στη συνέχεια ο Μπίσεσβαρ αναφέρθηκε στους στόχους της επόμενης σεζόν.

Συγκεκριμένα είπε στην Real News:

«Ο φετινός τελικός ήταν ιδιαίτερος λόγω του αντιπάλου και εξαιτίας όσων είχαν προηγηθεί στο πρωτάθλημα. Πιστεύω, όμως, ότι σε αυτόν δείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ. Φάνηκε στο γήπεδο αυτό και η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες».

Λάτσιο - Ίντερ και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Ικάρντι σκοράρει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Για τη φετινή σεζόν: «Ήταν μια δύσκολη αγωνιστική περίοδος για εμάς με όσα έγιναν στο πρωτάθλημα. Παρά το γεγονός ότι δεν ξεκινήσαμε καλά τη σεζόν, καταφέραμε στο τέλος και με την κατάκτηση του Κυπέλλου να δείξουμε σε όλους ότι ο ΠΑΟΚ είχε την καλύτερη ομάδα από όλες τις υπόλοιπες και ήταν αυτή που θα έπρεπε να πάρει το πρωτάθλημα».

Για τους στόχους της επόμενης χρονιάς: «Τα θέλουμε όλα. Φυσικά και θέλουμε να αγωνιστούμε στο Champions League και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι όταν έρθει η ώρα των προκριματικών. Το Champions League είναι το ανώτερο επίπεδο και όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να αγωνίζονται σε αυτό. Από την άλλη πλευρά, θέλουμε να κερδίσουμε τις εγχώριες διοργανώσεις. Ο ΠΑΟΚ θέλει να διακριθεί σε όλες τις διοργανώσεις και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Δεν μπορούμε να διαχωρίσουμε το ελληνικό πρωτάθλημα από την Ευρώπη. Οι στόχοι μας είναι τρεις και θα δουλέψουμε σκληρά για να τους πετύχουμε».

Για το μέλλον του: «Χαίρομαι πολύ που είμαι μέλος σε αυτήν την ομάδα. Έχω έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και τουλάχιστον για την ώρα δεν σκέφτομαι ποιο μπορεί να είναι το μέλλον μου.... Εγώ από την πλευρά μου θα ήθελα να συνεχίσω στην ομάδα και μετά το τέλος του συμβολαίου. Και εγώ και η οικογένειά μου είμαστε ικανοποιημένοι εδώ»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα