Οι επόμενες μεταγραφικές προτεραιότητες του Ολυμπιακού...

Οι επόμενες μεταγραφικές προτεραιότητες του Ολυμπιακού...

Οι επόμενες μεταγραφικές προτεραιότητες του Ολυμπιακού...

Ο Ολυμπιακός έχει στα επόμενα και άμεσα βασικά μεταγραφικά του πλάνα να κλείσει έναν στόπερ - με την προσπάθεια για τον Μολέδο να συνεχίζεται - καθώς έναν χαφ και έναν ακόμα επιθετικό.

Το θέμα Μολέδο εξακολουθεί να βρίσκεται στην ατζέντα του Ολυμπιακού. Στην παρούσα φάση είναι μία υπόθεση που συνεχίζει να κυνηγάει ο πειραϊκός σύλλογος για να την τελειώσει και τυπικά. Δεν είναι εύκολη και απλή περίπτωση αλλά διαφαίνεται πως ο Μολέδο μπορεί να κλείσει πιο εύκολα σε σχέση με άλλες υποθέσεις στόπερ. Εκτός από τον έμπειρο Βραζιλιάνο σέντερ μπακ στα άμεσα πλάνα των Πειραιωτών είναι να ολοκληρώσουν deals με έναν χαφ και έναν τουλάχιστον φορ (σ.σ. θέση όπου ο Κλέμπερ παραμένει ως επιλογή).
 
Σημειώνεται ότι ήδη είναι κλεισμένοι ο μέσος Καμαρά και φυσικά ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, πως όλα δείχνουν ότι γυρίζει ο κίπερ Γιαννιώτης και ενώ στο ρόστερ θα βρίσκονται οι Τσιμίκας, Σάλιακας, Μανθάτης, Μάνος και Σιώπης. Δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ημερών ή μες στην εβδομάδα να υπάρξουν εξελίξεις τουλάχιστον για δύο νέες προσθήκες.
 

Best of internet