Κ-17 Ολυμπιακού: Αποκλεισμός στα πέναλτι στην Γαλλία

Κ-17 Ολυμπιακού: Αποκλεισμός στα πέναλτι στην Γαλλία

Κ-17 Ολυμπιακού: Αποκλεισμός στα πέναλτι στην Γαλλία

bet365

Η Κ-17 του Ολυμπιακού ηττήθηκε δις στα πέναλτι σε ματς σε τουρνουά στην Γαλλία και θα παίξει την Κυριακή με την Εθνική ομάδα της Μπουρκίνα Φάσο για τις θέσεις 7-8.
Για τις θέσεις 7-8 του τουρνουά του Ρεζέ (Γαλλία) θα παίξει την Κυριακή η Κ-17 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού. Η ομάδα των Πειραιωτών δεν τα κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά αφού έμεινε στο 2-2 (Φέκκας) στον αγώνα με την Carquefou και αποκλείστηκε με 8-6 στα πέναλτι. Στην συνέχεια το απόγευμα του Σαββάτου αγωνίστηκε με την Loire για τις θέσεις 5-8 και αν και έμεινε στο 0-0 στην κανονική διάρκεια ηττήθηκε με 5-4 στην διαδικασία των πέναλτι.
Για την ομάδα του Ολυμπιακού στο τουρνουά αγωνίζονται οι: Στουρνάρας, Σφύρλας, Γκοτζαμανίδης, Μποσκουϊδης, Κωνσταντινίδης, Δολαψάκης, Μπαλωμένος, Μαρτίνης, Μούγιος, Τσακίρης, Κοτσιανούλης, Τασιάς, Νικόλης, Φέκκας, Μπόνιος, Γεωργαντής, Μπουλάρι και Ζαχαράκης.
Ξεκίνημα χωρίς νίκη στο Μπεζιέ
Με δυο ισοπαλίες και μια ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά "Roger Heneman" στο Μπεζιέ της Γαλλίας η Κ-14 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Πειραιά ηττήθηκε με 1-0 από τη Ρεν σε ένα παιχνίδι που έπαιζε από το 5' με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Χρήστου, ενώ έμεινε στο 0-0 με την Γαλατασαράι και στο 1-1 με την Μπεζιέ. Το μοναδικό γκολ του Ολυμπιακού στα τρία παιχνίδια πέτυχε ο Χρήστου. Ο Ολυμπιακός δίνει το πρωί άλλους δυο αγώνες στον όμιλο του, με την Λιόν και την Λίβερπουλ, και την Δευτέρα θα παίξει τους αγώνες κατάταξης.
Οι παίκτες που αγωνίζονται στο τουρνουά είναι οι: Πούλιος, Κιοσσές, Αλέξης, Μπομπότης, Γλογοβίτης, Παπαντωνόπουλος, Γιαλεδάκης, Ρέτσος, Κατσαούνος, Χρήστου, Σταυρόπουλος, Γιαννόπουλος, Φλώκος, Αρβανιτάκης, Μάνδρος και Ποιμενίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα