Ενημέρωση της Ακαδημίας του Ολυμπιακού για τα Special Olympics (vid)

Ενημέρωση της Ακαδημίας του Ολυμπιακού για τα Special Olympics (vid)

Ενημέρωση της Ακαδημίας του Ολυμπιακού για τα Special Olympics (vid)

bet365

Ο Διευθυντής Αθλημάτων της Special Olympics Hellas κ. Βασίλης Κασιμάτης ήταν εκείνος που μίλησε στα παιδιά της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.
Ο χρόνος για τους σπουδαίους αγώνες της 24ης Μαϊου μετράει αντίστροφα. H ΠΑΕ Ολυμπιακός μαζί με τα Special Olympics Hellas διοργανώνουν στο πλαίσιο της 18ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Ποδοσφαίρου Special Olympics αγώνες στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη με την συμμετοχή ομάδων απ' όλη την Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός μαζί με τα Special Olympics Hellas για 2η συνεχή χρονιά συνεργάζονται για να στείλουν το μήνυμα των ίσων ευκαιρίων σ' όλους τους ανθρώπους που ασχολούνται με τον αθλητισμό.
Στο πλαίσιο των κοινών δράσεων ο Διευθυντής Αθλημάτων Special Olympics Hellas κ. Βασίλης Κασιμάτης επισκέφτηκε το Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού για να ενημερώσει τους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του για την αποστολή τους αλλά και για την βοήθεια που μπορεί να προσφέρουν οι νεαροί άσοι στα παιδιά με ειδικές ικανότητες. Οι ποδοσφαιριστές αλλά και οι προπονητές τους άκουσαν με μεγάλη προσοχή τον κ. Κασιμάτη να τους εξηγεί με παραδείγματα την αλήθεια και να τους παρακινεί να σταθούν δίπλα στα παιδιά που έχουν ειδικές ικανότητες αλλά και τα ίδια θέλω με αυτούς. Επίσης στους ποδοσφαιριστές μας μίλησε προπονητής Τζούντο Special Olympics κ. Γιάννης Βιδάλης. Φυσικά τα παιδιά της Ακαδημίας θα παρακολουθήσουν και θα συμμετέχουν στους σπουδαίους αγώνες της 24ης Μαϊου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα