«Ο Φετφατζίδης δεν θέλει να γυρίσει στην Αχλί, προτιμά Ολυμπιακό»!

«Ο Φετφατζίδης δεν θέλει να γυρίσει στην Αχλί, προτιμά Ολυμπιακό»!

«Ο Φετφατζίδης δεν θέλει να γυρίσει στην Αχλί, προτιμά Ολυμπιακό»!

bet365

Ρεπορτάζ και πηγές από το εξωτερικό θέλουν τον Γιάννη Φετφατζίδη να έχει ανοίξει μέτωπο με την Αλ Αχλί, λέγοντας πως δεν γυρίζει στην ομάδα και να θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα το δίκτυο Cdf μεταδίδει πως ξέσπασε μεγάλη διαμάχη στην Αλ Αχλί. Αναφέρει πως ο Φετφατζίδης πήγε διακοπές στην Ελλάδα και δεν επιθυμεί να παίξει ξανά στην Σαουδική Αραβία.

Λυών - Νις και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν σημειωθεί γκολ με πέναλτι στον αγώνα. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Επικαλούμενο πηγές και ρεπορτάζ από την Σαουδική Αραβία ο 27χρονος μεσοεπιθετικός αρνείται να γυρίσει στην Αχλί αν και έχει συμβόλαιο με την ομάδα. Ο Φετφατζίδης φέρεται να έχει μεταφέρει πως ο σύλλογος του χρωστάει χρήματα. Στο ίδιο ρεπορτάζ επισημαίνεται η επιθυμία του παίκτη να γυρίσει στην Ελλάδα και να παίξει στον Ολυμπιακό και πως εάν τελικώς φύγει θα είναι μία μεγάλη απώλεια για την ομάδα του Πάμπλο Γκέδε, που ανέλαβε πρόσφατα εκεί προπονητής. Ο «Φέτφα» είχε φέτος 32 ματς με 11 γκολ και 5 ασίστ. Είχε πάντως ιδιαίτερα ψηλό συμβόλαιο στην Αλ Αχλί ενώ ένα ακόμα θέμα είναι και το επίπεδο ετοιμότητάς του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα