Μυστακίδης: «Βράχος ο Ουζουνίδης, άδικο για τον ΠΑΟΚ…»

Gazzetta team
Μυστακίδης: «Βράχος ο Ουζουνίδης, άδικο για τον ΠΑΟΚ…»

bet365

Ο Γιάννης Μυστακίδης ευχαρίστησε τον Μαρίνο Ουζουνίδη, δήλωσε έτοιμος να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ και χαρακτήρισε άδικη την απώλεια του τίτλου από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο 23χρονος Ελληνας επιθετικός μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ αναφέρθηκε αρχικά στο διάστημα της παρουσίας του στον Παναθηναϊκό λέγοντας:

«Ευχαριστώ όλους στον Παναθηναϊκό που με βοήθησαν καθώς όλοι ήταν άψογοι. "Βράχος" και δεύτερος πατέρας για όλους μας ο Ουζουνίδης, αλλά κι όλο το τιμ οι οποίοι ζούσαν με την καθημερινή αγωνία των χρημάτων. Ο Παναθηναϊκός ειναι μεγάλη ομάδα και με χαρά μαθαίνω, πως βρίσκει λύσεις στα εξαγωνιστικά του ζητήματα. Ο Ουζουνίδης με στήριξε αγωνιστικά και τον ευχαριστώ δημόσια».

Για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ τόνισε:

«Επιστρέφω στον ΠΑΟΚ υγιής για να διεκδικήσω μια θέση στο ρόστερ. Οι απαιτήσεις είναι μεγάλες όμως θα δώσω όλες τις δυνάμεις μου. Ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει κάθε μέρα ως οργανισμός κι ως ομάδα και πλέον όλα κινούνται σε υψηλούς ρυθμούς».

Τέλος για την έκβαση των δυο εγχώριων τίτλων επεσήμανε:

"Ο ΠΑΟΚ έπαιξε την καλύτερη μπάλα συνολικά κι αυτό το ομολογούν άπαντες. Έχασε άδικα το πρωτάθλημα, αφού οι ποινές ήταν πολύ μεγάλες. Κατακτώντας άνετα το Κύπελλο έδειξε την αναμφισβήτητη αξία του».

Τέλος ο 23χρονος άσος δεν έκρυψε την ικανοποίηση του που ζει από μέσα την ανάπτυξη του ΠΑΟΚ, δήλωσε άτυχος για την απουσία του πέρσι και φέτος στους τελικούς Κυπελλου, ενώ δεν έκρυψε την ικανοποίηση του στην περίπτωση που μετά την Ελπίδων κληθεί και στην Εθνική Ανδρών αποκαλύπτοντας το πραγματικό ενδιαφέρον του Σκίμπε πριν τον τραυματισμό του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα