Οι σημαίες στον ιστό τους...

Οι σημαίες στον ιστό τους...

bet365

Οι Μιχαήλ, Φλίσκας, Ούμπιδες και Κόρμπος αναμένεται να συνεχίσουν στο... σπίτι τους, καθώς είναι συνυφασμένοι με τα Γιάννινα, την Ξάνθη, το Περιστέρι και την Νέα Σμύρνη αντίστοιχα.
Λένε πως στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο μέχρι να πέσουν οι υπογραφές. Ουδείς τολμά να το αμφισβητήσει. Ομως άμεσα αναμένεται να έχουμε τέσσερις περιπτώσεις, όπου οι «σημαίες» θα παραμείνουν στον ιστό τους. Βλέπετε σε ορισμένες ομάδες υπάρχουν παίκτες που έχουν συνδυάσει το όνομά τους με τη σύγχρονη ιστορία των συλλόγων που αγωνίζονται, μένουν ελεύθεροι στις 30 Ιουνίου, αλλά επί της ουσίας θεωρείται «fixed» ότι θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με την ίδια φανέλα.
Πάμε με σειρά... παλαιότητας και ξεκινάμε με τον Αλέξη Μιχαήλ. Οχι επειδή είναι ο πιο μεγάλος από τους ήρωες της ιστορίας μας, αλλά επειδή μετρά τα περισσότερα χρονολογικά ένσημα στην ομάδα του, τον ΠΑΣ Γιάννινα. Δηλαδή στη γενέτειρά του. Ο 32χρονος έγινε το 2004 επαγγελματίας στον «Αγιαξ της Ηπείρου» και έκτοτε, με εξαίρεση δύο εξάμηνους δανεισμούς του σε Λαμία και Πανσερραϊκό, αγωνίζεται στους Ζωσιμάδες. Μετρά 310 επίσημες συμμετοχές με τον ΠΑΣ, πέτυχε το πρώτο ευρωπαϊκό γκολ στην ιστορία του συλλόγου και μετρά αντίστροφα ο χρόνος για να ανακοινωθεί η ανανέωση της συνεργασίας του. Το αργότερο την άλλη εβδομάδα, ίσως συνδυαστεί με εκείνη του Γιάννη Πετράκη.
Ακολουθεί ο Κώστας Φλίσκας. Πολλοί ενδέχεται να πιστεύουν πως ο 38χρονος είναι Ξανθιώτης στην καταγωγή, αλλά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καρδίτσα. Από την τοπική Αναγέννηση πήγε το 2005 στην Ξάνθη και έκτοτε... ρίζωσε εκεί. Πλέον συμπλήρωσε 287 εμφανίσεις με τη φανέλα της, ενώ φέτος τον είδαμε τόσο σαν στόπερ, όσο και ως μπακ. Πρόσφατα συμφώνησε να επεκτείνει το συμβόλαιό του για ακόμη μία σεζόν και κατά πιθανότητα θα κρεμάσει του χρόνου τη φανέλα του.
Συνεχίζουμε με τον Χαβιέ Ούμπιδες. Αργεντινός, αλλά δικό μας παιδί, ο 36χρονος ήρθε στη χώρα μας το 2009 για λογαριασμό του Ολυμπιακού Βόλου. Ακολούθησε ο Αρης, ένα μικρό πέρασμα από την Τουρκία και το 2013 έγινε κάτοικος Περιστερίου. Στον Ατρόμητο μετρά ήδη 189 εμφανίσεις και έχουν ήδη ξεκινήσει οι επαφές για το μέλλον του. Ο έμπειρος χαφ δείχνει διατεθειμένος να παίξει μπάλα για ακόμη ένα χρόνο και αυτόματα το ενδεχόμενο να αναλάβει πόστο στην ομάδα, μετατίθεται για το μέλλον. Βασικά όταν λέμε «επαφές», ουσιαστικά αναφερόμαστε στα τυπικά, αφού οι δύο πλευρές έχουν άριστες σχέσεις. Εκτός απρόοπτου την επόμενη εβδομάδα θα πέσουν οι υπογραφές.
Κλείνουμε με τον Παναγιώτη Κόρμπο. Στην πλατεία βρέθηκε τον Γενάρη του 2015 και έχει αναγορευτεί ως ο φυσικός ηγέτης των «κυανέρυθρων». Σε 3,5 σεζόν έχει ήδη φορέσει τη φανέλα τους σε 133 ματς και η παραμονή του πέρασε από πολλά... κύματα. Ομως, τέλος καλό όλα καλά για τις δύο πλευρές, αφού σαν το... σπίτι σου πουθενά. Αν όλα κυλήσουν όπως υπολογίζεται, την επόμενη εβδομάδα θα το έχουμε και επίσημο.
Ετσι οι τέσσερις παραπάνω παίκτες-σημαίες των ομάδων τους, θα συνεχίσουν να κυματίζουν στον ιστό τους...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα